Populær Maroon 5 koncert udsolgt
03/09 2018

Populær Maroon 5 koncert udsolgt

Salget til koncerten med Maroon 5 gik i gang fredag kl. 10, og allerede om eftermiddagen, var der solgt ca. 13.000 billetter. I løbet af weekenden blev de resterende billetter solgt. Dermed er samtlige 16.000 billetter til koncerten med Maroon 5 i Mølleparken i Aalborg 1. juni revet væk af ivrige koncertgængere, der ikke vil gå glip af den store begivenhed, når den amerikanske grammyvindende gruppe kommer til Nordjylland.

Koncerten er den eneste i Skandinavien på Maroon 5’s helt nye verdensturné Red Pill Blues Tour, og stoppet i Aalborg bliver det første i Europa. Efter koncerten er meldt udsolgt, er der oprettet en venteliste på billetlugen.dk, som fans, der ikke nåede at købe billetter til koncerten, kan melde sig på.

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), der har hevet gruppen til byen i samarbejde med Live Nation Danmark, har da også mærket en stor interesse for koncerten siden offentliggørelsen tirsdag i sidste uge.

Vi har været meget overvældede over de utroligt mange positive tilbagemeldinger, vi har fået siden offentliggørelsen, og derfor havde vi også forventet, at der blev pres på billetsalget, da det startede i fredags. At koncerten kan meldes udsolgt efter blot en enkelt weekend er virkelig imponerende, og det beviser, at Aalborg sagtens kan løfte så store koncertnavne, som Maroon 5 er, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

At koncerten er den eneste i Skandinavien, har man også kunnet mærke i AKKC’s billetkontor, som fik henvendelser fra blandt andet Norge for at købe billetter til koncerten. Også på AKKC’s sociale medier har der været interesse fra flere Skandinaviske fans.

Succesfuld gruppe
Lige nu hitter Maroon 5 verden over med den nye single ’Girls Like You’ feat. Cardi B, der pt. har over 668 mio. views på YouTube. Før det spillede ’What Lovers Do’ overalt, og i 2011 lagde de hele verden ned med megahittet ’Moves Like Jagger’ sammen med Christina Aguilera. Faktisk har Maroon 5 leveret det ene hit efter det andet siden 2003, hvor de udkom med den første hitsingle ’Harder to Breathe’. Derefter fulgte kæmpehits som ’This Love’, ’She Will Be Loved’, ’Makes Me Wonder’, ’Sugar’ og mange, mange flere.

Med over 20 mio. solgte albums, 48 mio. solgte singler, over 20 top 10 hits på den amerikanske hitliste og tre Grammys i ryggen, har Maroon 5 cementeret sig som “den mest succesfulde gruppe i historien på Billboard Hot 100”.