Politisk satire, skæve indfald og stor musikalitet
25/10 2018

Politisk satire, skæve indfald og stor musikalitet

MAGT blev for alvor et kendt navn, da de gik viralt med deres satiriske sang om Danske Banks hvidvaskning af penge. ’Det Store Fede Gennembrud’ kan opleves lørdag 2. marts 2019 kl. 20 i Det lille teater i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Publikum kan for første gang opleve satiregruppen MAGT på de nordjyske scener efter flere udsolgte shows i København. MAGT er en gruppe på seks unge fyre, Christoffer Christensen, Jonas Stimose, Thomas Neergaard, Steffen Bjerre Jespersen, Morten Ib Munk-Nielsen og Mads Andersen, der med kreative tekster tilsat inspiration fra revyhistoriens skarpe penne og et højt musikalsk niveau garanterer en aften med solid underholdning.

Humoren er både skarp, provokerende og til tider plat, men efterlader publikum med noget at tænke over.

MAGT blev for alvor en kendt satiregruppe efter deres optræden til folkemødet i 2017. Gruppen gik for nyligt viralt med deres satiriske sang om Danske Banks hvidvaskning af penge, som er at finde både på YouTube og på deres Facebookside, MAGT. Gruppen har siden da haft stor succes med deres optrædener for blandt andre Socialdemokratiet, KL, DJØF, LO, Dansk Folkeparti og mange flere.

Publikum kan forvente et musikalsk satirisk show, som helt sikkert vil få dem til at grine højlydt af den så velkendte danske form for humor. Satiren tager udgangspunkt i nutidens danskere og kommer ind på emner såsom selviscenesættelsen på sociale medier og politik. Showet vil være et mismatch af satiriske sange og skæve indfald, som efterlader publikum grinende og eftertænksomme.

Link til satiresangen om Danske Bank på YouTube