22/05 2024

PolarExpo udvider med et kinesisk område

Efter en succesfuld debut i Ilulissat i 2022 er Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) endnu en gang klar til at afholde PolarExpo i Grønland 8.-10. oktober 2024, der i år har deltagelse af en række kinesiske udstillere.

PolarExpo – Fishing & Hunting er Grønlands eneste jagt- og fiskerimesse, der samler virksomheder og andre professionelle aktører fra både lokale og internationale arenaer. 

I år ser arrangørerne frem til at byde velkommen til en række nye udstillere, heriblandt flere kinesiske virksomheder, der tidligere har deltaget i AKKC’s anden internationale fiskerimesse, DanFish International, der afholdes i Aalborg hvert andet år.

Det bedste fra jagt- og fiskeribranchen
Det er Summer Fang fra firmaet Tope Exhibition Services, der har samlet de kinesiske udstillere, og hun tager sammen med dem den lange vej fra Shanghai til Ilulissat for at deltage i jagt- og fiskerimessen til oktober.

– Vi deltager i PolarExpo, fordi det er en meget professionel messe, og det er et vigtigt marked for vores kinesiske kunder. Vi ser frem til at møde nogle relevante besøgende og tale med dem om vores produkter i håb om at opbygge gode relationer og skabe flere forretningsforbindelser, fortæller Summer Fang.

Arrangørerne glæder sig også over, at PolarExpo nu bliver udvidet med de kinesiske udstillere, som dermed kan give de mange besøgende en endnu bedre oplevelse, når de aflægger besøg på messen.

– Vi glæder os til, at dette års PolarExpo bliver endnu mere mangfoldig og spændende, hvilket de kinesiske virksomheder i den grad bidrager til, når de i år deltager i messen for første gang. Derfor har vi også sørget for at have tolke til rådighed på årets messe, så der ikke går fisk i oversættelsen, fortæller Lasse Holsteen Jessen, Sales Manager i AKKC.

En velbesøgt messe 
Med sin enestående beliggenhed og imponerende natur, skaber Ilulissat de perfekte rammer for PolarExpo. AKKC afholder fagmessen, der omhandler et af Grønlands vigtigste erhverv, hvert andet år i samarbejde med Avannaata Kommunia og KNAPK.

I 2022 lagde 2000 besøgende vejen forbi den populære messe, som for alvor fik cementeret sin betydning ved at blandt andre den daværende Polar Seafood ejer og direktør, Jens Kristian Friis-Salling, lagde vejen forbi.

PolarExpo Fishing & Hunting 2024 afholdes 8., 9. og 10. oktober 2024 af Aalborg Kongres & Kultur Center i samarbejde med Avannaata Kommunia og KNAPK i Ilulissat Hallen. Messens åbningstider er fra kl. 10-17 alle dage. Læs mere på polarexpo.net – for yderligere information kontakt Else Herfort på ehe@akkc.dk eller Lasse Holsteen Jessen på lhj@akkc.dk 

PolarExpo

50-250 Kr.
Køb billet