Pippi Langstrømpe tæt på udsolgt
23/09 2019

Pippi Langstrømpe tæt på udsolgt

I over 70 år har børn og barnlige sjæle nydt fortællingerne om verdens stærkeste pige, Pippi Langstrømpe, der sammen med sin abe Hr. Nilsson, vennerne Tommy og Anika og den prikkede hest laver løjer og driver gæk med de voksne.

Historien om Pippi er gennem tiden blevet lidt af en dansk national skat – på trods af sine svenske aner – og nu kan man opleve den skønne fortælling som musical i AKKC. Men man skal skynde sig, hvis man vil nå at anskaffe sig billetter.

– Pippi Langstrømpe har siden vi satte billetterne i salg været enorm populær. Det er gået stærkt! Mit bud er at folk gerne vil have sig en fælles, hyggelig familieoplevelse i efterårsferien, fortæller Kristine Ringstrøm Kock, teamleder for Musik & Teater i AKKC.

Pippi Langstrømpe kommer til AKKC som en del af det tætte samarbejde med MCH Herning Kongrescenter.

MCH Herning Kongrescenter har i årenes løb bragt flere succesfulde forestillinger til det nordjyske – og Pippi Langstrømpe, Astrid Lindgrens fascinerende fortælling om den bom- stærke pige, er nu endnu en i rækken.

Musicalen spiller i MCH Herning Kongrescenter 12.-17. oktober, hvorefter den rykker til Aalborg Kongres & Kultur Center lørdag og søndag 19.-20. oktober, som det eneste andet spillested i Danmark.