Phlake bliver det 10. store danske navn til Drive In - Live
19/05 2020

Phlake bliver det 10. store danske navn til Drive In – Live

Phlake indtog den danske R&B-scene med storm i 2015 og fløj på rekordtid ind på de danske hitlister med lytterhits som debutsinglen ’Pregnant’, ’Angel Zoo’ og ’The Rascal’. Lige siden har Albertslund-drengene Mads Bo og Jonathan Elkær vundet danskernes musikhjerter, spillet utallige af udsolgte koncert både i Danmark og i udlandet, og modtaget et hav af DMA-priser og anmelderroser for deres musik.

Nu indtager succesduoen for allerførste gang drive-in scenen, når de med ’DRIVE IN – LIVE’ lægger vejen forbi København, Herning, Aarhus, Aalborg og Odense. Publikum kan glæde sig til at skråle med på velkendte Phlake-hits og være de allerførste til at lytte med på uberørte sange fra Phlakes spritnye album T.I.D.OY.S, som netop er kvitteret med 6 flotte stjerner af Gaffa.

Phlake glæder sig til at vende tilbage til scenen og dele den unikke drive-in oplevelse med sit publikum:

“Vi glæder os til at komme ud og spille igen – særligt fordi vi lige har udgivet en ny plade, og det her er en sjov og anderledes mulighed! Vi har savnet vores band og publikummer. Udsigten til ikke at skulle spille har været ulidelig” siger Mads Bo. Jonathan Elkær tilføjer:

”Det her kommer måske kun til at ske én gang i vores liv, så det er spændende at være en del af en potentiel historisk begivenhed og vi glæder os helt vildt”.

Skabt gennem unikt samarbejde
Drive In – Live arrangementerne er arrangeret af Live Nation i samarbejde med en lang række kulturaktører i Aalborg Kommune. Således er Nibe Festival, Aalborg Karneval, Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus, Skråen, Aalborg Events og Visit Aalborg med til at skabe en ny og stor liveoplevelse i Aalborg.

Live Nation sikrer sig med forholdsregler og Drive In-koncertformen, at alle myndighedskrav efterleves, så det bliver en tryg og stor begivenhed sammen med hundredvis af andre biler og deres passagerer at få én på opleveren ved Aalborg Lufthavn.

Billetsalget til de enkelte arrangementer i forbindelse med Drive In – Live kommer løbende i salg. Billetter til Phlake kan købes fra torsdag 21. maj kl. 12. Øvrige oplysninger omkring billetter kan findes på ticketmaster.dk under Drive In Live Aalborg.

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag
4/6 Anden
4/6 Malk De Koijn

Fredag
5/6 Phlake
5/6 Annika Aakjær
5/6 Mads Langer

Lørdag
6/6 Onkel Reje
6/6 Claus Hempler/ Teitur
6/6 Ude af kontrol
6/6 L.O.C

Søndag
7/6 Drive-In med Mads & Monopolet