Peter ’Werner om dig’ i sit nye oneman-show 
10/10 2023

Peter ’Werner om dig’ i sit nye oneman-show 

Den talentfulde og ærlige sønderjyde, Peter Werner, har i den grad bevist, at han er kommet for at blive på den danske stand-up scene.

Han er siden 2021 stormet frem, efter han vandt DM i stand-up, og karrierens hidtidige højdepunkt var en magtdemonstration i komisk talent, da han på Smukfests Bøgescene rev 40.000 mennesker rundt i manegen med sine kontante og umiddelbare jokes, der i den grad gav genlyd i Bøgeskoven efterfølgende.

Peter Werner er nu endelig klar med sit første oneman-show ’Werner om dig’, hvor han tager på turné rundt i landet til en række danske byer – og heldigvis også Aalborg.

Han indkvarterer sig på scenen i Fakultetet i AKKC torsdag 2. november 2023 kl. 20.

Vil værne om publikum
Showets titel taler for sig selv – Peter Werner vil værne om sit publikum, og det er vigtigt for ham at give publikum en hylende morsom oplevelse. Han er ikke interesseret i at udvide deres horisont, rådgive omkring vægttab eller skabe fred i verden.

Det eneste, han har for øje, er, at der skal grines fra start til slut, kun afbrudt af, at der til tider skal ilt til hjernen.

– Hvis ikke publikum griner, så har jeg ikke gjort mit job godt nok. Grin må da være det absolut vigtigste for en komiker, siger Peter Werner om showet.

Skulle nogen falde om af grin, indskyder Peter Werner, at han i værnepligten modtog guld for udøvelse af førstehjælp. Han mistede desværre medaljen samme aften, så ingen ved, om det rent faktisk passer. Men én ting er stensikkert – Peter Werner er klar til at værne om publikum til en smadderskæg aften, hvor der er lovet grin fra start til slut.

Billetter til Peter Werner – Werner om dig i AKKC/Fakultetet 2. november 2023 kl. 20 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 235 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.