Tag familien med til Onkel Rejes Magiske Trylleshow
14/11 2018

Tag familien med til Onkel Rejes Magiske Trylleshow

’Onkel Reje og Brilles Mega Store Magiske trylleshow’ er et show for hele familien, som kan få både børn og forældre til at grine.

I showet møder vi det umage makkerpar Onkel Reje og Brille, som denne gang har taget en ny dame med under armen.

Belinda, som både er smuk og utrolig hjælpsom, medvirker i showet og drysser en masse tryllestøv ned over Onkel Reje og Brilles finurligheder.

Men ud over den smukke Belinda har Onkel Reje og Brille, også udrustet sig med et farverigt galleri af artister.

Onkel Reje og hans faste følgesvend Brille holder normalvis til på DR’s børnekanal Ramasjang, som værterne bag børnenes brevkasse.

I brevkassen besvarer de børnenes spørgsmål med gode råd, men børnene slipper ikke for en masse humoristiske røverhistorier fra Onkel Reje undervejs.

Onkel Reje er en piberygende tyksak, der ryster den ene løgnehistorie ud efter den anden, imens han puster til børnenes fantasi og slår et slag for en mere skør hverdag med knap så kedelige forældre.

Publikum kan glæde sig til et genhør med alle Onkel Rejes og Brilles kendte sange, hvor der er fuld fart over feltet. Showet vil som altid være hamrende politisk ukorrekt, men dog med et budskab om, at alting er magisk.

Et umage par
Århusianske Mads Geertsen er manden bag Onkel Reje. Han er tidligere kendt fra bandet Je m’appelle Mads, som senere hen udviklede sig til Je m’appelle og Bounty Niller.

Bandet er kendt for deres utallige farverige halvprovokerende kostumer, deres humoristiske videoshows, den vilde scenografi og de vanvittige og energiske liveshows.

Manden bag Brille er den altid sjove Brian Lykke, som er kendt som skuespiller, komiker og tekstforfatter.

Brian Lykke har blandt andet medvirket i Drengene fra Angora, været en del af Krysters Kartel og medvirket i 5 sæsoner af Live Fra Bremen.