Omkring 20.000 gæster på FORÅR '18
18/03 2018

Omkring 20.000 gæster på FORÅR '18

Og de festlige kagestykker blev delt ud af bagedronningen selv, og det var et stort hit blandt søndagens sene messegæster, der i øvrigt var flere af, sikkert på baggrund af den utroligt populære bagedronning.

Den 50. forårsmesse ramte i år en kold weekend, men det afskrækkede ikke nordjyderne fra en tur i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor bagedronningen Rosa sluttede messen af med en særlig kage, hvis opskrift var kreeret til Forårsmessen.

Og de festlige kagestykker blev delt ud af bagedronningen selv, og det var et stort hit blandt søndagens sene messegæster, der i øvrigt var flere af, sikkert på baggrund af den utroligt populære bagedronning.

På forpladsen strøg den bidende kulde lørdag forbi boder, telte og biler fra f.eks. Rosenbeck gårdbutik og Ingstrup mejeri mens der søndag var anderledes venlige temperaturer og købelystens publikum.

Forårsmessen 2018 var den 50. af slagsen og besøgstallet på den runde fødselsdag landende stort set som de senere år, nemlig omkring de 20.000 fordelt over tre messedage fra fredag til søndag.

Specielt lørdag og søndag var publikumssammensætningen lidt anderledes, for årets messe var blevet udvidet med en outlet-del, og det tiltrak helt tydeligt både flere kvinder og flere familier, der så også kiggede forbi Børnemessen i Europahallen. Blandt andet var en outlet-stand med Eccosko et stort hit. NN fortæller, at handlen er gået livligt.

– At en messe efterhånden har 50 år på bagen skal ikke gå ubemærket hen. Derfor har bagedronningen Rosa kreeret en særlig opskrift på kage til lejligheden, og hun vil både dekorere og servere kage for messens besøgende søndag 18. marts fra kl. 15.

Der vil også være mulighed for at gå ombord i alverdens andre lækkerier på messens store Food Market, som i år har indtaget scenen i Aalborghallen. Her vil der være smagsprøver og mulighed for at købe lige fra pølse og kød til kage, nødder, vin, rom, pandekager m.m

Stort outlet-område i Fundamentet
For første gang i forårsmessens historie indrettes hele underetagen, Fundamentet, i AKKC med et stort outlet-område, hvor de besøgende kan gå på tilbudsjagt efter både tøj, sko, isenkram og meget mere.

ECCO Aalborg, Henrik Ørsnes, Tøjeksperten fra Bruuns Galleri i Aarhus, Brinck Isenkram, diasport.nu og Garderoben Aalborg er blandt de spændende stande, som disker op med lækre tilbudsvarer.

– Forårsmessen må efterhånden siges at være en voksen dame med 50 år på bagen, men det betyder bestemt ikke, at alt er ”som det plejer”. Messen udvikler sig kontant, og det nye outlet-område er et eksempel på, hvordan nye tiltag også passer fantastisk godt ind i forårsmesse-konceptet, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.