Mød restauranten

Restaurant AKKC by MEST & Podium

Rul ned

Manden bag

Restaurant AKKC by MEST og Restaurant Podium ejes af Michel Lycoops, som er uddannet kok fra Ruths Hotel i Skagen og som sidenhen har arbejdet på Brøndums Hotel i Skagen. Michel var endvidere med til at vinde DM for kokke i 2008.

Michel er en vaskeægte ildsjæl. Han brænder for bæredygtighed og engagerer sig i forskellige projekter, der sætter et positivt aftryk. Han har en åben indstilling til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og hjælper gerne dem, der ikke står forrest til et job – uanset om de er tidligere kriminelle, socialt udsatte eller lever et liv med forskellige diagnoser.

Sammen med sit kompetente team, sørger Michel for at kombinere en ansvarlig tankegang med gode smagsoplevelser.

Restaurant AKKC by MEST

Restaurant AKKC by MEST står for al forplejning i AKKC – til alt fra møder og konferencer til koncerter og fester. De tilbyder mad med mening, lækre måltider i metermål leveret knivskarpt på minuttet.

Med filosofien ‘alt kan lade sig gøre’ har de en vision, der er med til at kredse om vores gæsters madoplevelser.

Restauranten er ikke kun kendt for smagsoplevelser fra den allerøverste hylde. De arbejder også målrettet med FN’s verdensmål og engagerer sig i projekter med et positivt klimaaftryk. Både på det menneskelige plan og i forhold til beslutninger om alt fra råvarer, transport, madspild, lokale leverandører helt ud til bæredygtige alternativer.

Podium

Restaurant Podium er vores a la carte restaurant med populære franske klassikere såsom Rørt tatar, Moules marinières og Croque Madame, som krydres med månedens specialiteter.

Restauranten er åben til frokost mandag-lørdag fra kl. 11.30 samt fredag og lørdag aften fra kl. 17 til a la carte.

På udvalgte dage i forbindelse med store kulturarrangementer vil der også være mulighed for a la carte.

Det økologiske Spisemærke

Restauranten arbejder målrettet med økologi og har derfor modtaget Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at alt hvad restauranten serverer af mad og drikke, har en samlet økologiprocent på mellem 30-60%.

Udover fokus på økologi, er restauranten også bevidst om at søge de gode råvarer lokalt, så afstanden fra jord til bord bliver så kort som mulig. Derfor besøger de også de lokale producenter, så teamet har den bedste forståelse for de råvarer, der til dagligt serveres for vores mange gæster.