Mød restauranten

Restaurant AKKC by MEST & Podium

Rul ned

Holdet bag

Restaurant AKKC by MEST og Restaurant Podium ejes af Mette Nygaard Klausholm og Stefan Klausholm Petersen, som er uddannet henholdsvis tjener og kok.

De har tidligere stået bag driften af Svalegaarden MEST i Hasseris samt Restaurant MEST, hvor de blandt andet har vundet særprisen ”Bistro” ved årets Gericke 2012 og ”Årets Brasseri” i den danske spiseguide 2013.

Med sig som partner i foretagendet har de Michel Lycoops, som er uddannet kok fra Ruths Hotel i Skagen og som sidenhen har arbejdet på Brøndums Hotel i Skagen. Michel var endvidere med til at vinde DM for kokke i 2008.

Restaurant AKKC by MEST

Restaurant AKKC by MEST står for al forplejning i AKKC – til alt fra møder og konferencer til koncerter og fester. De tilbyder mad med mening, lækre måltider i metermål leveret knivskarpt på minuttet.

Med filosofien ‘alt kan lade sig gøre’ har de en vision, der er med til at kredse om vores gæsters madoplevelser.

Restauranten er ikke kun kendt for smagsoplevelser fra den allerøverste hylde. De arbejder også målrettet med FN’s verdensmål og engagerer sig i projekter med et positivt klimaaftryk. Både på det menneskelige plan og i forhold til beslutninger om alt fra råvarer, transport, madspild, lokale leverandører helt ud til bæredygtige alternativer.

Podium

Restaurant Podium er vores a la carte restaurant med populære franske klassikere såsom Rørt tatar, Moules marinières og Croque Madame, som krydres med månedens specialiteter.

Restauranten er åben til frokost mandag-lørdag fra kl. 11.30 samt fredag og lørdag aften fra kl. 17 til a la carte.

På udvalgte dage i forbindelse med store kulturarrangementer vil der også være mulighed for a la carte.