Mød restauranten

AKKC by MEST & Podium

Rul ned

Holdet bag

AKKC by MEST og Restaurant Podium ejes af Mette Nygaard Klausholm og Stefan Klausholm Petersen, som er uddannet henholdsvis tjener og kok.

De har tidligere stået bag driften af Svalegaarden MEST i Hasseris samt Restaurant MEST, hvor de blandt andet har vundet særprisen ”Bistro” ved årets Gericke 2012 og ”Årets Brasseri” i den danske spiseguide 2013.

Med sig som partner i foretagendet har de Michel Lycoops, som er uddannet kok fra Ruths Hotel i Skagen og som sidenhen har arbejdet på Brøndums Hotel i Skagen. Michel var endvidere med til at vinde DM for kokke i 2008.

Podium

Podium er a la carte-restauranten i AKKC. Her kan du nye en frokost eller en lækker middag inden udvalgte arrangementer.

På menukortet finder du en blanding af klassiske danske og franske retter. Hjemmelavede retter med fokus på velsmag og som er yderst veltillavede. Det er mad, som vi godt selv kan lide at spise.

Podium er åben til frokost mandag-lørdag fra kl. 11.30 og lørdag aften fra kl. 17 til a la carte, samt til udvalgte arrangementer i AKKC.