Hovedsponsorer

Nordjyske Medier NORDJYSKE Medier har en lang historie. Den går tilbage til 2. januar 1767, da forløberen for dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende udkom første gang under navnet Nyttige og fornøyelige Jydske Efterretninger. Nu er NORDJYSKE Medier et moderne mediehus, der stadig har som mål, at nytte og fornøje.

NORDJYSKE Medier er den næstældste medievirksomhed i Danmark med en livline, der går tilbage til 2. januar 1767. Fra første dag med det formål at nytte og fornøje.

Vi er kendt for at være en af de mest moderne medievirksomheder i verden med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion. Vi udgiver dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende og 26 lokale ugeaviser. Vi er ca. 550 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 800 mio. kr.

Royal Beer
Royal Unibrew står bag en lang række produkter inden for øl, malt- og læskedrikke på det danske marked - bl.a. Royal Beer, Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline, Egekilde, Heineken, Albani, Thor, Ceres og Tempt. Bryggeriet er Danmarks næststørste med en omsætning på 6.340 mio. kr. (2017). Royal Unibrew har mere end 16.000 aktionærer og 2.350 ansatte.

Royal Unibrew har en lang historie i Danmark, og bryggeriets rødder kan føres helt tilbage til 1800-tallet. Royal Unibrew har en lang historie bag sig, når det handler om støtte til kulturen og de oplevelser, den giver. Som sponsor for Aalborg Kongres & Kultur Center får bryggeriet med de nordjyske rødder mulighed for at videreføre den tradition - så det kommer nordjyderne til gode!

Scandic
Scandic Aalborg City - Med 168 eftertragtede værelser og direkte adgang til AKKC er vi den foretrukne hotelpartner til alle events i Aalborg. Sammen med Scandic Aalborg Øst udgør vi byens største samlede hotelkapacitet under et brand.

Spar Nord
Spar Nords største styrke er evnen til at være en nærværende og personlig bank. Uanset hvad fremtiden bringer, vil der altid være brug for en bank som kender kundernes virkelighed og behov. Vi er en bank med stærke digitale løsninger – hvor der altid er tid til at møde et levende menneske; din personlige rådgiver.

TK Development
TK Developments strategiske fokus er udvikling af fast ejendom i Danmark og Sverige. Koncernens segmentmæssige fokus er på byudvikling, boliger, retail og erhverv og ofte mixede projekter med disse elementer.

Stjernesponsorer

AN-TV       Danske Bank      Søren Enggaard A/S

BMC       Geia Food A/S      Wieben design

Compass Group       Konxion      Aalborg Lufthavn

Comwell Hvide Hus Aalborg       Lund & Staun

COWI       Nykredit                 

Kultursponsorer

A. Enggaard A/S      Arne Andersen Vrå A/S      AV Center

Brdr. Price      Clubnord      Det Obelske Familiefond

DFD      ege      Egekilde

Ejendomsmæglernes Fond            Get Visual

Hedegaard      Honeywell      Lindpro

LO Aalborg      Mogens Daarbak      Nordjysk Bank

Bolig Plus      Rekom      Restaurant papegøjehaven

Sigurd Müller      TL Byg      Aalborg City      

Aalborg Handelsskole      Aalborg Portland      Aalborg Storcenter

 

Erhvervssponsorer

Sponsorafdelingen: +45 9935 5576