Hovedsponsorer

Ved løbende at nytænke produktionsmetoder og bane vejen for kreativt design gør Ege Carpets bæredygtighed til et smukt valg. Ege Carpets ser det som deres opgave at skabe ekstraordinære tæpper, og samtidig fungere som inspirationskilde til samfundets udvikling. Ved konstant at udfordre produktionskonventionerne kræver de utålmodigt mere af i dag for at sikre skabelsen af en bedre fremtid – et tæppe ad gangen. 

NORDJYSKE Medier er den næstældste medievirksomhed i Danmark med en livline, der går tilbage til 2. januar 1767. Fra første dag med det formål at nytte og fornøje.

De er kendt for at være en af de mest moderne medievirksomheder i verden med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion.

Port of Aalborg er en moderne indlandshavn, der har fokus på realiseringen af Aalborg Kommunes erhvervs- og bæredygtighedsstrategi. Med udgangspunkt i deres udviklingsstrategi ændrer de i stigende grad fokus fra vandsiden til landsiden og udviklingen af den omkringliggende erhvervspark, der er udnævnt som Aalborgs fremtidige vækstzone.

Royal Beer
Royal Unibrew står bag en lang række produkter inden for øl, malt- og læskedrikke på det danske marked - bl.a. Royal Beer, Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline, Egekilde, Heineken, Albani, Thor, Ceres og Tempt. Bryggeriet er Danmarks næststørste med en omsætning på 6.340 mio. kr. (2017). Royal Unibrew har mere end 16.000 aktionærer og 2.350 ansatte.

Royal Unibrew har en lang historie i Danmark, og bryggeriets rødder kan føres helt tilbage til 1800-tallet. Royal Unibrew har en lang historie bag sig, når det handler om støtte til kulturen og de oplevelser, den giver. Som sponsor for Aalborg Kongres & Kultur Center får bryggeriet med de nordjyske rødder mulighed for at videreføre den tradition - så det kommer nordjyderne til gode!


Spar Nords største styrke er evnen til at være en nærværende og personlig bank. Uanset hvad fremtiden bringer, vil der altid være brug for en bank som kender kundernes virkelighed og behov. Vi er en bank med stærke digitale løsninger – hvor der altid er tid til at møde et levende menneske; din personlige rådgiver.

 

Stjernesponsorer

Kultursponsorer

Erhvervssponsorer

Sponsorteamet: +45 9935 5519