Hovedsponsorer

Invest in Aalborg Invest in Aalborg arbejder målrettet for at tiltrække flere virksomheder og investeringer til Aalborg – både fra andre danske regioner og udlandet. Invest in Aalborg er et stærkt partnerskab mellem Aalborg Kommune, Aalborg Havn, NOVI og Aalborg Universitet. 

Miljø ++ Miljø++ er et ambitiøst, strategisk samarbejde mellem Aalborg Havn, Aalborg Kommune og Det Danske Center for Miljøvurdering ved Aalborg Universitet. Formålet er at gøre erhvervsområdet i Aalborg Øst til inkubator for bæredygtige løsninger og forretningsmodeller på miljøområdet. Vejen hertil er gensidigt forpligtende partnerskaber mellem lokale aktører, som er til fordel for alle involverede – og medvirker til at skabe et attraktivt erhvervsområde med bæredygtige virksomheder og eftertragtede arbejdspladser.

Nordjyske Medier NORDJYSKE Medier har en lang historie. Den går tilbage til 2. januar 1767, da forløberen for dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende udkom første gang under navnet Nyttige og fornøyelige Jydske Efterretninger. Nu er NORDJYSKE Medier et moderne mediehus, der stadig har som mål, at nytte og fornøje.

NORDJYSKE Medier er den næstældste medievirksomhed i Danmark med en livline, der går tilbage til 2. januar 1767. Fra første dag med det formål at nytte og fornøje.

Vi er kendt for at være en af de mest moderne medievirksomheder i verden med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion. Vi udgiver dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende og 26 lokale ugeaviser. Vi er ca. 550 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 800 mio. kr.

Royal Beer
Royal Unibrew står bag en lang række produkter inden for øl, malt- og læskedrikke på det danske marked - bl.a. Royal Beer, Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline, Egekilde, Heineken, Albani, Thor, Ceres og Tempt. Bryggeriet er Danmarks næststørste med en omsætning på 6.340 mio. kr. (2017). Royal Unibrew har mere end 16.000 aktionærer og 2.350 ansatte.

Royal Unibrew har en lang historie i Danmark, og bryggeriets rødder kan føres helt tilbage til 1800-tallet. Royal Unibrew har en lang historie bag sig, når det handler om støtte til kulturen og de oplevelser, den giver. Som sponsor for Aalborg Kongres & Kultur Center får bryggeriet med de nordjyske rødder mulighed for at videreføre den tradition - så det kommer nordjyderne til gode!


Scandic Aalborg City - Med 168 eftertragtede værelser og direkte adgang til AKKC er vi den foretrukne hotelpartner til alle events i Aalborg. Sammen med Scandic Aalborg Øst udgør vi byens største samlede hotelkapacitet under et brand.

Spar Nord
Spar Nords største styrke er evnen til at være en nærværende og personlig bank. Uanset hvad fremtiden bringer, vil der altid være brug for en bank som kender kundernes virkelighed og behov. Vi er en bank med stærke digitale løsninger – hvor der altid er tid til at møde et levende menneske; din personlige rådgiver.

 

Stjernesponsorer

Kultursponsorer

Erhvervssponsorer

Sponsorteamet: +45 9935 5519