Hovedsponsorer

Nordjyske Medier NORDJYSKE Medier har en lang historie. Den går tilbage til 2. januar 1767, da forløberen for dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende udkom første gang under navnet Nyttige og fornøyelige Jydske Efterretninger. Nu er NORDJYSKE Medier et moderne mediehus, der stadig har som mål, at nytte og fornøje.

NORDJYSKE Medier er den næstældste medievirksomhed i Danmark med en livline, der går tilbage til 2. januar 1767. Fra første dag med det formål at nytte og fornøje.

Vi er kendt for at være en af de mest moderne medievirksomheder i verden med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion. Vi udgiver dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende og 26 lokale ugeaviser. Vi er ca. 550 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 800 mio. kr.

Royal Beer
Royal Unibrew står bag en lang række produkter inden for øl, malt- og læskedrikke på det danske marked - bl.a. Royal Beer, Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline, Egekilde, Heineken, Albani, Thor, Ceres og Tempt. Bryggeriet er Danmarks næststørste med en omsætning på 6.340 mio. kr. (2017). Royal Unibrew har mere end 16.000 aktionærer og 2.350 ansatte.

Royal Unibrew har en lang historie i Danmark, og bryggeriets rødder kan føres helt tilbage til 1800-tallet. Royal Unibrew har en lang historie bag sig, når det handler om støtte til kulturen og de oplevelser, den giver. Som sponsor for Aalborg Kongres & Kultur Center får bryggeriet med de nordjyske rødder mulighed for at videreføre den tradition - så det kommer nordjyderne til gode!


Scandic Aalborg City - Med 168 eftertragtede værelser og direkte adgang til AKKC er vi den foretrukne hotelpartner til alle events i Aalborg. Sammen med Scandic Aalborg Øst udgør vi byens største samlede hotelkapacitet under et brand.

Spar Nord
Spar Nords største styrke er evnen til at være en nærværende og personlig bank. Uanset hvad fremtiden bringer, vil der altid være brug for en bank som kender kundernes virkelighed og behov. Vi er en bank med stærke digitale løsninger – hvor der altid er tid til at møde et levende menneske; din personlige rådgiver.

Stjernesponsorer

AN-TV              

              Danske Bank

Geia Food A/S       Konxion       Lund & Staun 

Nykredit            

TL Byg           

Kultursponsorer

A. Enggaard A/S      Arne Andersen Vrå A/S      AV Center

Brdr. Price      Clubnord      Det Obelske Familiefond

ege      Egekilde      Ejendomsmæglernes Fond      

      Get Visual      Hedegaard      

Honeywell      Lindpro      LO Aalborg      

Mogens Daarbak      Nordjysk Bank      Bolig Plus      

Rekom      Restaurant papegøjehaven          

Sigurd Müller      Aalborg City      Aalborg Handelsskole

Aalborg Portland     Aalborg Storcenter

 

Erhvervssponsorer

Sponsorafdelingen: +45 9935 5576