menu

Vil du lære noget fra virkelighedens verden i AKKC

Elsker du at skrive, fotografere, arbejde med videoformater og være kreativ på SoMe, så kunne du måske tænke dig at arbejde i et hus, hvor der altid er fart over feltet, og hvor to dage aldrig er ens – samtidig med at du kan sætte dit præg på Nordjyllands største kultur- og mødehus, der er et Danmarks mest seriøst arbejdende eventsted inden for bæredygtighed?

Lyder det interessant? Så har Presse & Online i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fra august et tomt skrivebord, der venter på dig…

Du får som kommunikatør i AKKC…
Lov til at præge dit arbejdsområde! Basis for det meste af det, vi arbejder med er skriftsproget, så du skal være rigtig god i dit skriftsprog og virkelig kunne li’ at skrive.

Du får lov til at udarbejde pressemeddelelser, artikler, webtekster og så bliver du medadministrator på de sociale platforme som Facebook, LinkedIn, Instagram og YouTube selvfølgelig støttet af os andre.

Vi producerer og redigerer også selv både foto og video til de sociale platforme, så her kan du også spille med. Du bliver også en vigtig brik i vores interne kommunikation på Teams og Sharepoint.

Der vil desuden være ad hoc medieovervågning og ditto opgaver, som dukker op fra resten af det pulserende hus.

Du får også mulighed for at prøve kræfter som pressevagt, og opleve alle de spændende og sjove kulturelle tiltag, der er i huset. Og hvem ved.. måske dukker der en stor verdensstjerne op i løbet af din tid i huset?

Du får alt det ansvar som du kan bære, men får samtidig lov til at være den du er, i praktik, og vi sørger for at guide dig i et uhøjtideligt, glad og hjælpsomt miljø.

Som kommunikatør hos AKKC skal du…
- Have en kommunikationsfaglig uddannelse f.eks. cand com.
- ELSKE at skrive og være god til det
- Være klar til mange daglige og varierende opgaver
- Have evnen til at være kort og præcis skriftsprogligt

Lyder ovenstående som noget for dig, så send en ansøgning via dette link og vedhæft dit CV senest fredag 3. juni og fortæl lidt om, hvorfor du gerne vil prøve kræfter som kommunikatør hos os.

Vi forventer at indkalde til samtaler start juni, hvor du vil møde os i Presse & Online Afdelingen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til sk@akkc.dk.

Med venlig hilsen

Aalborg Kongres & Kultur Center
Susanne Kabel
Pressechef

Administration (kl. 9-15.30): +45 9935 5555