menu

Information om COVID-19

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Nordens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre, og vi følger naturligvis alle gældende retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med COVID-19. Vi afvikler vores arrangementer efter de retningslinjer og restriktioner, der gør sig gældende, og vi kontakter alle billetkøbere, hvis der sker ændring i retningslinjer og restriktioner.

Vi håber, at alle vores gæster vil hjælpe os med at undgå smitte ved at holde afstand, spritte hænder ved en af vores mange dispensere eller blive hjemme, hvis man oplever symptomer på COVID-19.

Coronapas

Fra fredag 12. november er det igen et krav, at man skal fremvise et gyldigt coronapas, når man skal besøge AKKC og Restaurant AKKC by MEST. Læs regler for coronapas her

Er du undtaget for test og coronapas, skal du kunne dokumentere dette. Læs mere her

Nær kontakt?

Skal du til et arrangement i AKKC, og har du været nær kontakt til en smittet? Læs her, hvordan du skal forholde dig.

Mundbind

Fra fredag 10. december er det et krav at bære mundbind/visir, når du bevæger dig rundt i AKKC og Restaurant AKKC by MEST. Mundbind/visir må tages af, når du sætter dig ned i lokalet, salen eller restauranten. 

Aflyste eller flyttede arrangementer

Her kan du se en oversigt over de arrangementer, der er blevet aflyst, flyttet eller på anden måde er blevet berørt af COVID-19.

Download app'en smitte | stop

Vi opfordrer alle vores gæster til at hente og benytte app'en smitte | stop, som kan downloades gratis i App Store og Google Play.

Administration (kl. 9-15.30): +45 9935 5555