Trygge rammer i AKKC

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Nordens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre, og vi følger naturligvis alle gældende retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med COVID-19.

På nuværende tidspunkt er vi underlagt et max på 500 publikummer til alle kulturforestillinger, mens myndighederne er ved at forhandle om nye retningslinjer for efteråret. Vi arbejder på højtryk for så vidt muligt at kunne tilpasse efterårets arrangementer til de gældende retningslinjer og beder alle billetkøbere om at afvente information fra os. Påvirkes et arrangement af COVID-19 sender vi mails til de billetkøbere, der har været registreret med mailadresser. Husk at opdater din mail i Ticketmaster, hvis du har fået ny siden billetkøbet, og vær opmærksom på, at mails kan ende i spam/uønsket mail. Vi takker for jeres forståelse og tålmodighed.

Krav om mundbind 

Når man ankommer til AKKC og færdes i fællesarealer og restaurant skal der bæres mundbind/visir – indtil videre til og med d. 2. januar 2021. Mundbind/visir må tages af, når man sidder ned i salen/mødelokalet/restauranten, men det skal bæres i alle andre situationer. 

Der er mulighed for køb af mundbind i AKKC’s Information i forhallen – kr. 5,00 pr. stk. hvis man ikke selv medbringer disse. Dog får billetkøbere til kulturforestillinger udleveret mundbind gratis, hvis de ikke selv har medbragt.

Sådan undgår vi smittespredning i AKKC

Download app'en smitte | stop

Vi opfordrer alle vores gæster til at hente og benytte app'en smitte | stop, som kan downloades gratis i App Store og Google Play.

Administration (kl. 9-15.30): +45 9935 5555