Information om COVID-19

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Nordens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre, og vi følger naturligvis alle gældende retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med COVID-19.

AKKC holder lukket

Efter regeringens udmelding om nye restriktioner, herunder lukning af aktiviteter i Aalborg Kommune, lukker AKKC fysisk fra fredag den 11. december kl. 16.00 til og med søndag den 7. februar. Dog holdes der åbnet for Coronatest- og vaccinecenter. 

Man kan dog stadig kontakte AKKC telefonisk på +45 9935 5555 mandag-torsdag kl. 9-15.30 og fredag kl. 9-15, ligesom vores billetkontor er åbent for telefonisk henvendelse på +45 9935 5566 alle hverdage kl. 10-14. Husk også at både billetter og gavekort kan købes online her på vores hjemmeside.

COVID-19-test i AKKC

Selvom AKKC er lukket, er der stadig åbent for coronatest på udvalgte datoer. Hold dig opdateret på coronaprover.dk, hvor du også skal bestille tid på forhånd. Sørg for at møde op så tæt på den aftalte tid som muligt. Der er indgang fra parkeringspladsen bag Hotel Scandic. Husk mundbind og sundhedskort.

Vaccination mod COVID-19

Lørdag 16., søndag 17. og mandag 18. januar omdannes Europahallen til vaccinationscenter. Her kan borgere over 65 år, som modtager både praktisk hjælp og personlig pleje i Aalborg Kommune booke tid til vaccination mod COVID-19. Bemærk, at man skal have modtaget brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination for at kunne booke en tid. Bestil tid på www.vacciner.dk

Krav om mundbind 

Når man ankommer til AKKC og færdes i fællesarealer og restaurant skal der bæres mundbind/visir – indtil videre til og med d. 28. februar 2021. Mundbind/visir må tages af, når man sidder ned i salen/mødelokalet/restauranten, men det skal bæres i alle andre situationer. 

Der er mulighed for køb af mundbind i AKKC’s Information i forhallen – kr. 5,00 pr. stk. hvis man ikke selv medbringer disse. Dog får billetkøbere til kulturforestillinger udleveret mundbind gratis, hvis de ikke selv har medbragt.

Sådan undgår vi smittespredning i AKKC

Arrangementer påvirket af COVID-19

Vi er underlagt et max på 500 publikummer til alle kulturforestillinger, hvilket kan komme til at berøre fremtidige arrangementer. Påvirkes et arrangement af COVID-19 sender vi mails til de billetkøbere, der har været registreret med mailadresser. Husk at opdatere din mail i Ticketmaster, hvis du har fået ny siden billetkøbet, og vær opmærksom på, at mails kan ende i spam/uønsket mail. Vi opdaterer løbende de berørte arrangementer her. Vi takker for jeres forståelse og tålmodighed.

Download app'en smitte | stop

Vi opfordrer alle vores gæster til at hente og benytte app'en smitte | stop, som kan downloades gratis i App Store og Google Play.

Administration (kl. 9-15.30): +45 9935 5555