Oliver Bjerrehuus får stor rolle i Kærlighed ved første hik-musical
22/03 2018

Oliver Bjerrehuus får stor rolle i Kærlighed ved første hik-musical

I efteråret blev det offentliggjort, at Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen vender tilbage som de nu cirka 40-årige Anja og Viktor, når Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), Langkjær Entertainment og Live Nation præsenterer den herlige musical Kærlighed ved første hik på den store scene i AKKC fra 27. til 1. december. I dag kan arrangørerne præsentere yderligere tre af de centrale skuespillere i forestillingen.

Oliver Bjerrehuus får debut som skuespiller
TV-stjernen og modellen Oliver Bjerrehuus har takket ja til at medvirke i en central rolle. Oliver Bjerrehuus har en lang modelkarriere bag sig og har medvirket i forskellige tv-programmer. Men nu får han sin absolutte skuespillerdebut – oven i købet i én af årets helt store musicals. Det betyder at han ikke kun skal lære at spille skuespil, men også at danse og synge!

I KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK – THE MUSICAL spiller han playboyen Topper, der bejler til den voksne Anja. Han er en vaskeægte luksushippie med en hang til tantra-yoga, eksotiske tatoveringer og en stor svaghed for Anja i skikkelse af Sofie Lassen-Kahlke.

To unge stortalenter som Anja og Viktor
Udover Oliver Bjerrehuus er det også lykkedes at finde to unge kæmpetalenter, der skal spille de store roller som de unge udgaver af Danmarks mest populære kærestepar. Flere hundrede unge talenter har været til audition, og nu er valget faldet på Nicolai Jensen som Viktor og Anna Clara Sachs Leschly som Anja. Nicolai er 27 år og studerer Interaktivt Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har kun begrænset skuespillererfaring, senest i et par ungdomsteaterforestillinger for 10 år siden i Kalundborg, men overbeviste instruktør Peter Langdal og hele dommerpanelet om, at han var den helt rigtige til rollen.

23-årige Anna Clara Sachs Leschly klarede den gennem nåleøjet og har fået rollen som unge Anja. Anna Clara har elsket teater og musik siden hun var lille. Hun har haft mindre roller i film som Askepop – The Movie, Familien Gregersen, Krummerne – Så er det jul igen, Karla og Katrine, Bora Bora samt DR1s dramaserie Ørnen, og med rollen som Anja er hun klar til sin første deciderede hovedrolle.

Om musicalen
I slutningen af 90’erne kom hele Danmark på fornavn med Anja og Viktor. Nu kommer musicalen om hele Danmarks yndlingspar. En ny, dansk supersjov, superromantisk og supermusikalsk popkomedie baseret på Regnar Grastens biografhit og Dennis Jürgensens populære roman. Forestillingen tegner allerede nu til at blive en kæmpesucces med hele 60.000 billetter i forsalg.

Genoplev den kendte og elskede historie om den allerførste svære og vidunderlige kærlighed – nu i en spektakulær og romantisk musical. Oplev, hvordan Viktor går totalt ned med hikke ved klassefesten, da han vil byde den smukke Anja op til dans. Hvordan Viktor forærer Anja en fugleedderkop i fødselsdagsgave og forvandler hendes fest til et mareridt. Hvordan en romantisk sejltur på Mølleåen alligevel åbner Anjas dybe, mørkebrune øjne for den generte og klodsede Viktors kvaliteter…

Musicalen udspiller sig på to tidsplaner. Dengang i 1999 hvor Viktor mødte sin elskede for allerførste gang – og lige nu, i 2018, hvor midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet.
Hver for sig drømmer Anja og Viktor sig tilbage til den sommer, engang i forrige århundrede, hvor alt var nyt og romantisk. Hvor Viktor blev ramt af akut Anja-mani, da han så hende første gang i skolegården.