Oh My God, They’re back again!
17/03 2023

Oh My God, They’re back again!

Forestil dig – Aalborghallen totalt fyldt (medgivet, flest kvinder), der forventningsfuldt skal se The Boyband Tour en lørdag aften.

Lyset i salen dæmpes, de første toner af musikken starter, og samtlige kvinder i salen hviner med skrig af en anden verden, ganske som man kunne opleve det til 90’ernes koncerter med kendte boybands som Backstreet Boys, Take That, *NSYNC og Westlife.

Sådan startede aftenen, da The Boyband Tour, bestående af Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg, gæstede AKKC på en kold januar aften i år.

Festen får nye omgivelser
Men stemningen i salen var bestemt ikke kold, netop det modsatte. Aftenen igennem blev publikum præsenteret for det ene boyband-hit efter det andet til det humoristiske show, og nu sker det hele igen!

Lørdag 26. august bliver der igen fællessang i Aalborghallen, når The Boyband Tour venter tilbage med deres show af høj kvalitet, hvor selvironi og kærlighed for 90’ernes boyband-æra er i fuldt fokus.

Publikum kan se frem til en fuldkommen autentisk koncertoplevelse, og derfor er der ingen playback, når de fem scenekunstnere optræder.

Denne gang bliver det med et anderledes set-up end sidst. Publikum var i januar så fulde af energi og klar til at danse hele aftenen, at siddepladserne denne gang er blevet udskiftet med ståpladser.

På den måde får alle plads til at give den gas på dansegulvet til alle de gode gamle boyband-hits. Til dem, der gerne vil hvile fødderne lidt, vil der dog være et begrænset antal siddepladser bagerst i salen.

Overrasker både publikum og anmeldere
At publikum var ellevilde over showet, da det sidst indtog Aalborghallen, viste sig ved, at det kvindelige klientel straks blev forvandlet til en flok 16-årige piger, da Silas Holst og kompagni kom frem på scenen.

Også anmelderne har udtrykt deres begejstring for The Boyband Tour. Nordjyske gav showet i AKKC hele fem stjerner, mens Jyllands Posten kalder The Boyband Tour for en overlegen balance mellem selvironi og begejstring for ørehængende popmusik.

Billetter til The Boyband Tour lørdag 26. august kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er A: 350 kr. inkl. gebyr, VIP: 650 kr. (inkl. meet ’n’ greet før showet samt adgang til salen som de første).