Odense Sommerrevy springer 2020 over og er klar i 2021
15/05 2020

Odense Sommerrevy springer 2020 over og er klar i 2021

AKKC glæder sig meget over at kunne præsentere det samme hold i 2021 i Odense Sommerrevy – endda suppleret med endnu en revystjerne – Henrik Koefoed. Det nuværende hold fra 2020 ville simpelthen ikke gå glip af revy i Odense og Aalborg, og har derfor ryddet kalenderne til næste år for at spille. Samtidig havde revyen allerede indgået aftale med Henrik Koefoed, så sammen med Stig Rossen, Mathilde Passer, Thomas Mørk, Mette Marckmann og ikke mindst Lars Arvad tager de virkelig revanche.

Desværre blev det ikke muligt at gennemføre Odense Sommerrevy 2020 som følge af Corona og COVID-19. Revyen har længe arbejdet på at kunne spille i Odense og drage videre til Aalborg, men må nu erkende, at revyen er nødsaget til at springe over i 2020. Det har været en tung beslutning, ikke mindst i et år, hvor der mere end nogensinde, er brug for en revy. Der har været spillet revy uafbrudt i 170 år i Danmark. Hvert eneste års revyer har fortalt om samtidens trends og politiske sager, og selv ikke 2. verdenskrig kunne sætte en stopper for revyerne. Men det gjorde Corona altså.

Springer over men vender stærkt tilbage i 2021
Odense Sommerrevy kommer stærkt tilbage i 2021, og tager revanche for det tabte år med et hold, som virkelig har masser af indestængt energi, masser på hjertet og en stærk kombination af erfarne kræfter og nye ambitioner. Holdet, der skulle have spillet i 2020, ville så gerne lave revy på Engen i Odense og i Aalborg, og de første idéer og skitser til sæson 2020 var allerede på plads.

Sammen med Lars Arvad blev der dog hurtigt lavet nye aftaler for 2021, og der var allerede lang tid inden Coronakrisen lavet en kontrakt med Henrik Koefoed om at spille med i Odense Sommerrevy 2021, og det scoop går revyen heldigvis ikke glip af at præsentere.

Odense Sommerrevy godt på vej
For en sommerrevy, som leveres én gang om året, er det et ekstremt hårdt slag, når den på grund af smittehensyn og påbud ikke kan gennemføres. Det er et helt års produktion, som bliver mere eller mindre spildt. I Odense Sommerrevy græder de ikke i lang tid over spildt mælk, men ser i stedet for frem til en ny sæson, hvor det tabte kan hentes.

Odense Sommerrevy får premiere torsdag den 6. maj 2021 og spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center fra 27. til 29. august 2021. Billetter der er købt til Odense Sommerrevy i år refunderes eller ombyttes til næste år. Alle billetkøbere vil snarest blive kontaktet direkte af AKKC.