Odense Sommerrevy til Aalborg med nye overraskende navne
15/06 2019

Odense Sommerrevy til Aalborg med nye overraskende navne

Når Odense Sommerrevy for første gang spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center fra 4. til 6. september næste år bliver det med en højst overraskende og ny besætning på den unge revy, der på blot 5-årig rekordtid er lykkedes med at blive en revy, der trækker publikum fra hele Danmark, og hvor nordjyderne nu kan blive på deres hjemmebane.

Revyholdet, som direktør Lars Arvad i dag præsenterer i Odense, er et ret overraskende og nyskabende hold stærkt støttet op af andre mere garvede revyskuespillere som Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad selv.

Netop nyskabelse kombineret med det klassiske er blevet en af Odense Sommerrevys stærke sider. Instruktørrollen varetages igen i sikker stil af Joy-Maria Frederiksen, som sammen med kapelmester Morten Wedendahl er revyens ankermænd.

– Hatten af for Odense, der tør noget nyt. Stig Rossen er en velkendt dansk sangstjerne med talent for skuespil, og Mathilde hører næsten hjemme i Nordjylland. Hendes mor, Josefine bor her, og Dirch Passer er ja ganske rigtigt morfar til Mathildes komiske gen, som den unge skuespiller oser af, glæder Nicolaj Holm, direktør i AKKC, sig over.

Odense Sommerrevy sætter dermed to nye navne på plakaten i 2020. Rammen er sat for den femte sæson af den succesrige sommerrevy i Fruens Bøge. Efter en successæson i år, med flotte anmeldelser og ny publikumsrekord på over 26.000 er der linet op til endnu en spændende revysæson i Odense og Aalborg til næste år.

Ud over grundstammen med Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad, der alle tre har været med fra starten i 2016, skal Stig Rossen og unge talentfulde Mathilde Passer sikre revyens høje niveau.

– Jeg er pavestolt over at kunne præsentere dette hold. Jeg synes i alt beskedenhed, at det er lykkes at skabe både genkendelighed og fornyelse med dette line-up. Jeg mener, at vi som branche har en vis forpligtigelse til at kaste nogle nye navne i puljen en gang i mellem. Både Stig og Mathilde er revydebuttanter, og det er så vigtigt, at vi får nogle friske kræfter ind i trædemøllen, så det ikke bare er de samme skuespillere, der kører i ring. Når de nye navne så alligevel vækker genklang, så synes jeg, det er lykkedes både at give folk noget de gerne vil have, men samtidig udvikle revyen og fastholde det, vi ved, der virker, siger Lars Arvad.

Billetter til Odense Sommerrevy i Aalborg Kongres & Kultur Center fra 4.-6. september sættes i salg fredag 30. august kl. 10, hvor AKKC præsenterer kulturprogrammet for 2019-2020.