Nyt skræmmende samarbejde mellem AKKC og Aalborg Karneval
11/09 2020

Nyt skræmmende samarbejde mellem AKKC og Aalborg Karneval

Halloween nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor igen blevet tid til at invitere alle, der elsker et godt gys, indenfor til årets Horror Night arrangement. I år slår Foreningen Aalborg Karneval sig sammen med en af de helt store kulturaktører i Nordjylland med ambitioner om at lave det største og mest skrækindjagende horror house til dato.

– Vi er superstolte af at kunne præsentere årets Horror Night i samarbejde med AKKC. Efter tre år med udsolgte aftenener på vores lager i Nørre Sundby er ambitionerne for arrangementet kun blevet større, og med det nye samarbejde er vi sikre på, at vi kan løfte oplevelsen til helt nye højder, lyder meldingen fra Sjaja Haddadi, sekretariatsleder hos Aalborg Karneval.

Forberedelser har været i gang længe, og aflysningen af karnevallet i maj har kun givet folkene bag endnu mere blod på tanden. Det samme gør sig gældende hos Aalborg Kongres & Kultur Center, som ligeledes ser frem til at byde indenfor til en helt ny og anderledes oplevelse i det store kulturcenter.

– Nu er det jo sådan, at nogen her i AKKC hver dag arbejder med, at der er spøgelser i huset, og har da også for morskabens skyld brugt de lange rørgange til at pranks og skræmme hinanden. Så vi kunne ikke få et sjovere og mere spændende samarbejde end med Aalborg Karneval omkring Horror Night, og dermed bringe det succesfulde arrangement op til nye højder, siger Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

Temaet for Horror Night 2020 er ”apokalypse” og alle besøgende bør forberede sig på at blive skræmt fra det øjeblik, de møder op. Det er igen i år de lokale karnevalsgrupper, som står for det kreative indhold samt opbygningen af ruten. I år bliver de flankeret af de dygtige teknikere hos AKKC, som kender hvert et uhyggeligt hjørne i de mange kælderrum og gange under AKKC.

De aktuelle restriktioner, som følge af Covid-19, har været med til at bestemme temaet for årets Horror Night. I stedet for at lade sig begrænse, har arrangørerne valgt at gøre de gældende regler om brug af mundbind, afspritning og fysisk afstand til en del af oplevelsen.

– Alle, og især os i oplevelses- og eventbranchen har været hårdt ramt af Corona. Nu kan vi endelig komme ud og lave noget for vores gæster, og derfor har vi også valgt at inddrage den aktuelle situation, så den bliver en del af historien omkring arrangementet. Apokalypsen har affødt panik og paranoia og ingen deltagere bliver givet adgang ind i katastrofens epicenter, før de er blevet sikret mod smittefarer med sprit og mundbind, fortæller Sjaja Haddadi fra Aalborg Karneval.

OM HORROR NIGHT
– Aalborg Karneval har, i samarbejde med lokale karnevalsgrupper, siden år 2014 afholdt halloweenarrangementer, der startede under navnet ”Skræm livet af dine børn” og i dag kendes som ”Horror Night”.
– Aalborg Karneval har i år indgået et samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center, hvorfor Horror Night 2020 bliver afholdt i Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg
– Horror Night 2020 bliver afholdt i to weekender i oktober: 23. + 24. oktober (uge 43) og 30. + 31. oktober (uge 44) fra kl. 18-23
– Entrépris: 150 kr. (billetter kan kun købes online)

VI FØLGER MYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER IFT. COVID19:
– Det er derfor et krav, at du skal bære mundbind til Horror Night 2020 – og det samme gør vi.
– Vi sørger for, at der er god afstand mellem vores gæster for at reducere risikoen for smitte – både når de står i kø og på turen gennem Horror House.
– Statisterne rører ikke gæsterne og gæsterne må IKKE røre statisterne!