Nyt Show! Stokkefar klar med flere grin
30/03 2022

Nyt Show! Stokkefar klar med flere grin

Hans tilgang til humoren har betaget publikum over hele landet. I ’Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’ kan danskerne igen opleve den legesyge komikers finurlige, krøllede hjerne og skæve univers. Det bliver lårklaskende sjovt.

Showet byder på store og små tanker om, hvad livet bringer en, hvis vi kigger lidt fremad. Problemet for Nikolaj Stokholm er bare, at han ser virkelig dårligt. Så det bliver ikke langt, han ser.

Men det er også sådan, vi helst vil opleve ham. Bramfri og ikke bange for at sige det, der falder ham ind lige nu og her, uanset hvor dumt og fjollet det er – og med hans helt egen charme slipper han afsted med det.

Det handler om Nikolaj
’Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’ er det tredje og hidtil sjoveste show. Det sætter punktum i fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere – sådan beskriver den selvtilfredse og skidesjove komiker det i hvert fald selv.

Første show ’Mit liv som Nikolaj Stokholm’ handlede om barndommen, og hvad Nikolaj er lavet af. Andet show ’Turen går til Nikolaj Stokholm’ var en fortælling ind i Stokkepikkefars crazy univers om, hvordan omgivelserne omkring ham reagerer på den, han er blevet til.

Det gav ham titlen som Årets Komiker ved sidste års Zulu Comedy Galla, hvor den charmerende komiker også selv var vært – ja, han fik meget spotlight den dag. Og sådan kan han også godt lide det. Hokus pokus Nikolaj i fokus.

Det er svært ikke at grine, når Stokkefar underholder. Med det nye show, der også handler om Nikolaj Stokholm, stiller han sig spørgsmålet: Hvad er det så, jeg gerne vil være? Nu må vi bare vente og se, hvad han selv kommer frem til. Fans (og dem er der mange af) kan med ro i maven købe billet til det nye show. Der er lattergaranti!

Billetter til Jeg er stadig Nikolaj Stokholm 16. og 17. februar 2023 kl. 19 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er fra 285 kr. til 345 kr. inkl. gebyr.