Nyt hold til Cirkusrevyen 2019
21/08 2018

Nyt hold til Cirkusrevyen 2019

Det varer ikke længe, før dette års Cirkusrevy lægger vejen forbi Aalborghallen, og allerede nu er holdet også sat til Cirkusrevyen 2019. Publikum kan derfor godt begynde at glæde sig til næste år, hvor Cirkusrevyen traditionen tro runder sæsonen af i Aalborg. Det bliver med syv forestillinger fra torsdag 5. til søndag 8. september i Aalborghallen.

Et velkendt og et nyt ansigt
I sæson 2019 får de garvede kræfter Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og Henrik Lykkegaard selskab af et velkendt og et nyt ansigt på scenen. Lise Baastrup vender, efter et års pause, tilbage til Cirkusrevyen, hvor hun tog publikum med storm i 2016 og 2017.

– Jeg har savnet Cirkusrevyen, og det at tage på arbejde i det gamle telt i den smukke skov. Det gør mig i godt humør. Og det kribler allerede i fingrene for at komme i gang med at udvikle tekster og løse dem på scenen. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at komme tilbage til hele revy-familien, fortæller Lisa Baastrup.

Niels Ellegaard har efter en årrække i Cirkusrevyen valgt at holde en pause, og det giver plads til en ny mand i truppen. Det bliver den kendte skuespiller Karsten Jansfort, der tager over, og selvom han er et velkendt ansigt i revysammenhæng landet over, bliver det hans debut i Cirkusrevyen.

– For mig står Cirkusrevyen som et flagskib i dansk revy og et billede på tradition, folkelighed og overdådighed. Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af den store ’revy-familie’ på Bakken og til at bidrage til at indfri det store publikums forventninger om en revy, der både rammer bredt og samtidig meget præcist, siger Karsten Jansfort.

Cirkusrevyen 2019 bliver traditionen tro instrueret af Lisbet Dahl, og for intet mindre end 20. gang agerer James Price kapelmester.