menu

Udskudt comedyshow endelig på scenen i Aalborg

fredag 11. september 2020 Da Rune Klan i 2019 offentliggjorde sin nye turné med titlen Håbefuld, var der ikke noget, der hed Covid-19. Efter tre shows blev rykket fra de oprindelige spilledatoer i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i april, kan Rune Klan nu endelig se frem til at præsentere sit show for nordjyderne. Og i denne tid har ordet håbefuld måske fået en helt ekstra betydning.

Oprindeligt skulle Rune Klan have gæstet AKKC i april med hele tre shows, som en del af sin nye turné, men på grund af Covid-19 blev de alle udskudt. Lørdag 19. september går det endelig løs, og her går Rune Klan på scenen hele to gange kl. 17 og kl. 20. Publikum kan også glæde sig til lørdag 17. oktober, hvor han ligeledes spiller to shows.

Håbefuld i en speciel tid
I showet Håbefuld byder den populære trylle-komiker Rune Klan publikum på en tur i sit magiske univers og giver sit bud på at være håbefuld anno 2020. Og efter et turbulent forår, som mange nok ikke har prøvet lignende, kan ordet håbefuld have fået en helt ekstra betydning, siden komikeren annoncerede sit show i 2019.

Håbefuld er Rune Klans sjette one man-show, og han har en efterhånden velkendt og unik showform, der med charme blander humor, eftertænksomhed og tryl i verdensklasse.

Stjernerne vælter ind
Ifølge anmelderne kan publikum godt glæde sig til en sjov aften i det nordjyske. Håbefuld er blevet belønnet med hele 5 stjerner af henholdsvis Ekstra Bladet og POV International samt 4 stjerner af Politiken. Han får også flotte ord med på vejen, såsom: ”Rune Klan er i sit nye show 'Håbefuld' både sjov, tankevækkende, spektakulær og rørende - det er ret godt gået” (Ekstra Bladet) og "Rune Klan gentager succesen og formlen fra ’Barnløs’ med sit nye show, der er poetisk infotainment” (Politiken).

Da den trylleglade komiker gæstede Aalborg i 2017 med showet Barnløs, belønnede Nordjyske ham ligeledes med 5 stjerner.

Billetkontor: +45 9935 5566