menu

Svanesøen med den russiske nationalballet udsolgt

tirsdag 12. februar 2019 Musik og dans forenes på smukkeste vis i den storslåede balletforestilling Svanesøen, som Den Russiske Nationalballet i næste måned opfører i en total udsolgt Aalborghallen, når ensemblet fra Moskva lægger vejen forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) onsdag 13. marts.

De knap 1100 publikummer får fornøjelsen af at opleve intet mindre end 40 af Ruslands absolut dygtigste balletdansere folde sig ud, når de på Aalborghallens scene danser Tjajkovskijs storværk.

Den Russiske Nationalballet har med stor succes optrådt verden over, og ensemblet fra Moskva anses af mange som cremen af russisk ballet.

Med sig har de desuden en lang række stjernesolister fra kompagniet Bolshoi Ballet, som ligesom nationalballetten er verdensberømt for dets prægtige forestillinger og har opnået stor anerkendelse i bl.a. Tyskland, England, Kina og Sydamerika.

Det er 12. gang, at Svanesøen kan opleves i Aalborg, men interessen for den klassiske ballet om svaneprinsessen Odette synes nærmest at være uendelig, og AKKC kan igen melde udsolgt til den berømte ballet.

Billetkontor: +45 9935 5566