STYR PÅ DYR - Nyt show med Sebastian Klein

onsdag 06. december 2017 Efter bog- og cd udgivelsen af Styr på dyr tager Sebastian Klein på turné med showet af samme navn

Nyt Sebastian Klein show

Efter bog- og cd udgivelsen af Styr på dyr tager Sebastian Klein på turné med showet af samme navn og det kan ses i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag den 11. marts kl. 14.

Showet indeholder alt det, Sebastian er kendt og elsket for: humor, viden, gøgl, trylleri, musik, sang og dans - og nu som altid i perfekt øjenhøjde med børn i alle aldre. Som sædvanligt sindssygt sjovt for børn - og sjovt nok også sjovt nok for de voksne!

Da “STYR PÅ DYR” også er en musikudgivelse, vil der naturligvis være ekstra fokus på musikken i Sebastians splinternye show. Som ofte før har han allieret sig med Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer for at få den del af det helt ud over scenekanten. Der skal jo være styr på det.

Sebastian har aldrig været mere populær, end han er lige nu. Og med god grund. Hans talent som TV-vært er uomtvisteligt, og Sebastian er kendt og elsket af alle børn i landet! Med sine tre seneste udgivelser har han også virkelig fået hul igennem på bogfronten. “Verdens 100 vildeste dyr”, “Verdens 100 mærkeligste dyr” og “Verdens 100 farligste dyr” er alle bestsellere.

I slutningen af oktober udkom bogen “STYR PÅ DYR” på forlaget Carlsen. Bogen indeholder den fantastiske historie om Sebastian, der som dyrepasser får uventet besøg af ingen ringere end Hendes Majestæt Dronningen. Og ja, så er gode råd “dyre”. Derudover indeholder “STYR PÅ DYR” en CD med Sebastians 14 største hits, og dermed sange som “Godmorgen”, “Den Er Gal”, “Kære Sebastian” og Gå Gak”.

Billetter til showet i Europahallen sælges fra onsdag den 6. december kl. 12 i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566, samt på akkc.dk og via ticketmaster.dk. Pris pr. billet er 155 kr. Showet egner sig for børn fra 4 år og varer i 45 minutter.

Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566