menu

Humor og trylleri i nyt Rune Klan-show

fredag 30. november 2018 Trylle-komikeren Rune Klan kan i 2020 opleves i det nye show 'Håbefuld' fredag 24. april i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). I showet byder han publikum på en tur i sit magiske univers og giver sit bud på at være håbefuld anno 2020.

Rune Klan er en af Danmarks mest folkekære tryllekunstnere og standupkomikere. Han har en efterhånden velkendt og unik showform, der med charme blander humor, eftertænksomhed og tryl i verdensklasse. I 2020 er han klar med sit sjette show, Håbefuld.

Senest han ramte de danske scener med showet Barnløs, blev han hyldet som ’modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende’.

Nordjyske Stiftstidende kvitterede med 5 stjerner og ordene "Han har en energi, der kan få en flok børnehavebørn til at ligne dovne teenagere" efter han optrådte med Barnløs i AKKC i 2017.

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den eftertænksomme gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være håbefuld i år 2020. Rune Klan har noget på hjerte og overskud at dele ud af fra scenen.

Som altid er det sparsomt med oplysninger om selve showet, men han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst.

Showet har premiere på Det Kongelige Teater 30. januar 2020 og drager derefter på Danmarksturné, hvor der til glæde for nordjyderne gøres et stop i Aalborg. Her kan publikum se frem til imponerende tryllerier og rigeligt med motion til lattermusklen.

Billetkontor: +45 9935 5566