menu

Populær Katie Melua koncert udsolgt

fredag 03. august 2018 Mens de sidste danske sommerfestivaler så småt er ved at runde af, har Katie Melua fansene været ude i god tid for at sikre sig til billet til den prisvindende singer-songwriters koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center søndag 28. oktober. Koncerten er derfor allerede udsolgt.

Når den britisk/georgiske sangerinde, Katie Melua, går på scenen i Aalborghallen sammen med The Gori Women’s Choir søndag 28. oktober kl. 20, bliver det foran en fyldt koncertsal med mere end 1600 forventningsfulde publikummer. Koncerten er blevet udsolgt i løbet af sommeren, og det varme danske sommervejr har derfor ikke holdt publikum tilbage fra at sikre sig billet til en af efterårets store koncertoplevelser i Aalborg.

Katie Melua er kendt for hits som Nine Million Bicycles, The Closest Thing to Crazy, If You Were a Sailboat, I Cried for You, Just Like Heaven, Call off the Search og mange, mange flere. Den nye turné, som blandt andet fører hende til Aalborg, sker i forbindelse med udgivelsen af en ny special edition udgave af albummet ’In Winter’ fra 2016, som blev indspillet i Georgien med blandt andet The Gori Women’s Choir som gæst.

Koncerten vil indeholde en særlig blanding af både nye sange og de velkendte hits, som publikum i Aalborghallen med sikkerhed kan synge med på.

Ikke første gang i Aalborg
Selvom det denne gang bliver Katie Meluas tredje optræden i Aalborghallen, er det hendes første solokoncert på scenen. I november 2005 og 2008 var hun gæstesolist i DR’s Store Juleshow, som blev sendt på tv fra det nordjyske, og i august 2007 gav hun sin første solokoncert i Aalborg, denne gang i Skovdalen, hvor hun også plantede et træ i parken med De Syngende Træer.

I 2016 gæstede hun Musikkens Hus sammen med The Gori Women’s Choir, og nu indtager hun altså igen Aalborg sammen med det store kvindekor, denne gang foran en totalt udsolgt Aalborghallen.

 

 

Billetkontor: +45 9935 5566