menu

Perlerække af kendte skuespillere er med i Skatteøen

mandag 10. februar 2020 Alle sejl bliver sat til, når familieforestillingen Skatteøen lægger vejen forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Her kan hele familien opleve en skøn musicalforestilling med eventyrlig stemning og spænding til det sidste, når eneboere, pirater, søulke og en led sørøver ved navn John Silver træder på scenen i Aalborg. Det sker i børnenes vinterferie onsdag den 19. og torsdag den 20. februar.

Det bliver et glædeligt gensyn, når Folketeatrets populære familieforestilling Skatteøen kommer til AKKC, som den gjorde for fem år siden.

Denne gang bliver det med et helt nye skuespillere, og til tonerne af Sebastians musik føres publikum gennem en hæsblæsende skattejagt på det Caribiske hav. Her følger vi historien om den unge Jim Hawkins, som drager ud på sit livs eventyr efter en mystisk skat.

Et erfarent skuespillerhold og velkendte sange
Mens den kendte sangerinde og skuespiller Szhirley indtager rollen som Mrs. Hawkins, trækker skuespilleren Kasper Leisner i sørøvertøjet som John Silver.

Den unge eventyrer, Jim Hawkins, spilles af det 16-årige stortalent Jakob Spang Olsen, og derudover medvirker et skønt hold af skuespillere med blandt andre Kristian Boland, Ole Boisen og Søren Bang Jensen.

Der er rig mulighed for fællessang, når skuespillerne undervejs synger kendte sange såsom Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner.

Kapløbet om en begravet skat
Historien begynder i år 1745 på Admiral Benbow, en kro der drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. En dag kommer den gamle sørøverkaptajn Bill Bones forbi med en rejsekiste, der gemmer på et skattekort, som Jim finder frem fra kaptajnens gemmer.

Fortællingen tager fart, da Jim sejler afsted på det gode skib Hispaniola i følgeskab af doktor Livesay og godsejer Trelawney. Turen viser sig at være mere udfordrende end først antaget, da den medrejsende skibskok John Silver og hans mænd ikke er dem, de udgiver sig for at være.

Billetkontor: +45 9935 5566