menu

No More Jacks mod nye musikalske tider

torsdag 23. august 2018 Stig Rossen, Jesper Lohmann, Jesper Asholt og Keld Heick vender igen i år tilbage til Aalborg, men denne gang skaber de fire musikalske herrer et populært No More Jacks univers, og kaster sig sammen med Peder Kragerup ud i en ny fantastisk rejse med nostalgiske numre.

No More Jacks kan opleves onsdag den 26. september i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Publikum kan glæde sig til, at synge med på velkendte sange såsom ”To mennesker på en strand”, ”Susanne, Birgitte og Hanne”, ”Tag med u å fisk” og mange flere ørehængere fra de gode 60’ernes og 70’ernes ind- og udland. Det bliver en fælles festrejse udi al den dejlige musik, som de to årtier stod for.

Musikalsk rejse gennem 60’erne og ind i 10’erne
Efter ti år i selskab med Four Jacks’ dejlige musik, mener de fire musikalske herrer, Stig Rossen, Jesper Lohmann, Jesper Asholt og Keld Heick, at det nu er tid til forandring. Den forandring sker i forbindelse med markeringen af gruppens ti års samarbejde på scenen, men er også en markering af et ti års langt musikalsk venskab.

Da gruppen Four Jacks stoppede deres samarbejde i 1964, overlod de scenen til andre kunstnere, som skabte nye vidunderlige ørehængere, hvoraf mange er blevet evergreens. Disse store hits vil No More Jacks puste nyt liv i sammen med kapelmester Peder Kragerups velklingende firestemmige arrangementer. Publikum kan glæde sig til en musikalsk oplevelse, som bliver leveret med charme, humor og en masse kærlige drillerier samt et eventyrligt orkester bag kvartetten.

Billetkontor: +45 9935 5566