menu

Morskabs-Theatret afholder audition

onsdag 17. april 2019 Årets juleforestilling i Morskabs-Theatret bliver ”Jul på Slottet”, der spiller i Aalborg Kongres & Kultur Centers Det Lille Teater med premiere 16. november, og allerede nu afholdes audition den 27. maj fra kl. 16:30 – 22:00 og d. 29. maj kl. 15:30 – 22:00.

Audition foregår på Skydebanevej 9, 9000 Aalborg.

Alle roller er i spil.

Lidt om handlingen:
For længe siden, så længe at slet ingen husker det, boede på Slottet en konge og hans datter, den dejlige prinsesse Miamaja. Hvem husker ikke den dejlige julekalender, og sangen ”det sørme – det’ sandt – de’cember”, og slotsnisserne der hjælper den fattige konge, så Miamaja kan få sin flotte prins Valentin!

Morskabs-Theatret sætter i år ”Jul på Slottet” op som musical, med alle sangene som i hvert fald alle børnenes forældre kan huske. Forestillingen er fyldt med jul, glimmer og en masse herlige nisser – den helt rigtige juleforestilling for hele familien.

Forestillingen er skabt af Martin Miehe-Renard, og musikken er komponeret af Bodil Heister. I Morskabs-Theatrets version er instruktionen lagt i hænderne på skuespiller og instruktør Martin Schwab. Og sanginstruktionen er lagt i hænderne på sangcoach, Henrik Fevre.

For at deltage i audition skal du forberede en tekst efter eget valg. Ligeledes skal du synge ”Decembersang” fra forestillingen. Når du tilmelder dig audition, sender vi tekst +noder, og en lydfil med melodien uden sang,

Tilmelding til audition: amajajensen@gmail.com , senest d. 20. maj 2019
Pressekontakt: Jan Lynge, mobil: 60 17 25 35 eller Mette Dall, mobil: 42 40 27 85

Billetkontor: +45 9935 5566