menu

Gintberg vælger Nordjylland til premierested for nyt comedyshow

torsdag 03. december 2020 Jan Gintbergs nye show ”Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné, som for 8. gang bringer ham til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 8. september 2021. Jan Gintberg har valgt Aalborg og AKKC af to grunde: 1. Sin klare holdning til bæredygtighed, og 2. At nordjyderne elsker at grine med Gintberg.

Danmarks speedsnakkende comedy enspænder er tilbage! Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få nordjyderne til at se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan G. via brevdue:

- Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!, udtaler speedsnakkeren.

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed - og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.

- Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra Centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud, slutter Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Fang Jan Gintberg ”Død eller Leende” i hele landet næste år. Vi anbefaler, at du sikrer dig billet nu, hvis vi skulle stå med en enten-eller-situation på hånden. Og billetter til showet 8. september kl. 19 er i salg i AKKCs billetkontor tlf. 9935 5566, på akkc.dk og via ticketmaster.dk. Billetpris er fra A:425 kr. B:405 kr. og C: 375 kr.

Billetkontor: +45 9935 5566