menu

Erik Gundersen går på jagt i kørestol

torsdag 07. februar 2019 Tidligere speedwaykører og verdensmester, Erik Gundersen, holder foredrag om, hvordan han går på jagt som handicappet. Det sker på Outdoor 2019 – Natur, jagt og lystfiskeri i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i denne weekend, som er en af Danmarks specialmesser for udendørslivet.

Den 17-dobbelte verdensmester Erik Gundersen fortæller om, hvordan han er jæger, på trods af det handicap han fik efter en speedwayulykke i England for godt 25 år siden.

Efter ulykken kæmpede han sig tilbage til livet – og kæmpede sig ikke mindst til at kunne udleve sin passion for jagten, som blandt andet foregår med en specialfremstillet hocksitz og jagtvåben.

- Mit handicap er blevet en følgesvend. Der er en vej til alting, hvis man er indstillet på at gøre en ekstra indsats, har Erik Gundersen tidligere udtalt til Billed-Bladet.

Foredraget foregår lørdag 9. februar kl. 13 og 15.

Ekspert fortæller om undervandsjagt
Den naturlige jagt, mand og dyr, vinder mere og mere indpas, og blandt en af nichejagtformerne er undervandsjagt, også kaldet uv-jagt. Det bliver der også sat spot på blandt andet med foredragsholderen og undervandsjægeren, Morten Rosenvold Villadsen, som vil fortælle om og give gode råd til undervandsjagt.

Foruden at være undervandjæger er Morten Rosenvold Villadsen også Danmarksmester i fridykning og forfatter, og har man mod på at kaste sig ud i et dyk, vil der under hele messen være mulighed for et prøvedyk i en stor tank – som måske kan det være startskuddet til at blive undervandsjæger.

Foredraget med Morten Rosenvold Villadsen sker søndag 10. februar kl. 14.

Det bliver sjette gang den store outdoormesse slår dørene op, når Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) byder inden for 8., 9. og 10. februar til tre spændende dage i natur, jagt og lystfiskeriets tegn. Omkring 100 udstillere står klar til at vise de nyeste produkter og spændende oplevelser på markedet, og der er igen lagt ekstra meget fokus på et stærkt fagligt program.

Billetkontor: +45 9935 5566