menu

Endnu et grinetræ fik plads i parken med De Syngende Træer

mandag 02. september 2019 Som så mange gange før ville management ikke tage stilling til, om den engelske comedy verdensstjerne Michael McIntyre havde lyst, tid eller koncentration nok til at blive afbrudt i sine forberedelser inden aftenens show på den store scene i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Og som så mange gange før, så blev det et ja til et træ i Kildeparken, som et blivende minde for byen om hans optræden i Aalborg. Michael McIntyre blev den 95. internationale verdensstjerne, der nu har sit eget træ, og McIntyres er med et lille minuts grin på musikstanderen.

Plantningen blev en lang grinetur med en McIntyre i topform, der greb hvert et lille ord og hver en mulighed for at gøre situationen morsom. Det han kan. At gøre hverdagen og dens situationer morsomme.

En god opvarmning for den engelske komiker, der en god time senere skulle optræde for over 2000 forventningsfulde publikummer i Aalborghallen, som hovednavnet på førsteudgaven af den ugelange Aalborg Comedy Festival.

Den unikke park, som ikke findes tilsvarende noget steds i verden, har også andre store stjerner, der kan det med latteren - f.eks. Jeff Dunham, Dame Edna, John Cleese og Victor Borge, der var datidens stand-up og comedystjerne.

Nogle af de træplantende forgængere er Mariah Carey, Maroon 5, James Morrison, Placido Domingo, Paul Simon, Bryan Adams, Leonard Cohen, Sting, Guns N’ Roses og Stevie Wonder.

Billetkontor: +45 9935 5566