menu

Emma Gad, nu gider vi igen!

torsdag 15. oktober 2020 De fleste ved, at Emma Gad er kvinden bag bogen Takt og Tone – hvordan vi omgås, og hun er i dag blevet synonym med sin kendte adfærdsguide. Emma ude af takt er en forestilling, der med humoristisk takt og velkendte toner, afspejler datidens normer og forskrifter for god opførsel i nutidens, muligvis, mangel på samme. Så der er god grund til at få genopfrisket reglerne for den gode opførsel på yderst humoristisk vis, når Emma ude af takt spiller i AKKC den 2. november 2020.

Mange er nok af den opfattelse, at Emma Gad var en yderst konservativ, stramtandet og snerpet dame. Dette er dog langt fra tilfældet, hun var en vellidt, progressiv og selvstændig kvinde, der gjorde karriere i en tid, hvor der var meget store omvæltninger, ikke mindst for kvinderne.

Det bedste fra alle verdener
Emma ude af takt er en nyskrevet musikalsk forestilling, der er skabt af den prisvindende Vivan Nielsen, der står bag flere portrætter af store kendte danske personligheder, såsom Georg Brandes, som hun vandt en Reumert for i 2006, og Asta Nielsen. Forestillingens musikalske lydbillede består af moderne hits fra blandt andre Pharrell Williams, Prince og mange andre kendte klassikere. Alt i alt er det bedste fra alle verdener samlet i en humoristisk og musikalsk forestilling.

Succeshold er genforenet
Med Danmarkspremieren på Emma ude af takt fører Folketeateret Emma Gad op igennem det seneste århundrede, og undersøger hendes gode råd og dannelsesbegreb. Alt dette bliver fortalt gennem de seks garvede skuespillerinder Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christina Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen, Henriette Rosenbeck og Sanne Graulund, der er kendt fra succesforestillingen Lillys Danmarkshistorie. Denne gang tager de på humoristisk vis fat på historien om Emma Gads gyldne leveregler set gennem nutidens briller, akkompagneret af musik og sange.

Masser af plads til publikum  
Den humoristiske forestilling er flyttet fra Europahallen til Aalborghallen, som er AKKC’s største sal, således der er masser af plads og god afstand blandt publikum, der blot skal læne sig tilbage og nyde en underholdende aften i trygge omgivelser.

Billetkontor: +45 9935 5566