menu

Cirkusrevyen hitter i Aalborg

onsdag 20. juni 2018 Mens dette års Cirkusrevy lige nu er i fuld gang i teltet på Dyrehavsbakken, lades der op til revyens vanlige sæsonafslutning i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). De gode anmeldelser af revyen smitter af på billetsalget, og lige nu er over 70 procent af de mere end 11.000 billetter væk.

I over 30 år har Cirkusrevyen spillet på scenen i Aalborghallen, som det eneste andet sted i Danmark ud over revyteltet på Bakken. Hvert år er sæsonen blevet afsluttet i det nordjyske, og i år er ingen undtagelse, når revyholdet med Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og revydebutanten Amalie Dollerup går på scenen i AKKC otte gange mellem 5. og 9. september.

Anmeldelser smitter af på billetsalget
Årets revy er blevet belønnet med 5 og 6 stjerner af anmelderne med ord som "Tillykke med årgang 2018. Det var en fornøjelse. Lunt, uhøjtideligt, bramfrit og samtidig tilpas satirisk barberbladsskarpt" (NORDJYSKE) og "Årets Cirkusrevy sidder lige øjet! Der er både grin, gok-gok og gode tekster, og solisterne leverer på højeste niveau" (Ekstra Bladet). Det er noget jyderne har lagt mærke til, og de flotte anmeldelser har derfor smittet af på billetsalget til revyen i Aalborg, hvor der lige nu er solgt mere end 8100 billetter.

- Det er tydeligt, at der er et trofast revypublikum, når Cirkusrevyen kommer til byen, men der har også været nogen, som måske lige har set tiden an. Efter at de gode anmeldelser kom, kan vi se, at det har haft en direkte afsmittende effekt på billetsalget, og det er bestemt også en rigtig sjov revy, som publikum kommer ind at se, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center, som selv overværede Cirkusrevyen til premieren i maj.

Det er første gang, den kendte skuespillerinde Amalie Dollerup står på scenen i revysammenhæng. Hun får store roser for sin præstation i revyen som blandt andet Sofie Løhde, minister for offentlig innovation. Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard må alle siges at være garvede kræfter i Cirkusrevyen. Det bliver dog foreløbigt sidste år Niels Ellegaard kan opleves i den sammenhæng, da han har meldt ud, at han ikke er med Cirkusrevyen næste år.

 

Billetkontor: +45 9935 5566