menu

Andreas Bo skærer igennem med skarp satire

torsdag 24. september 2020 Der er lagt op til en underholdende aften for hele familien, når den altid morsomme Andreas Bo indtager Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) den 10. oktober 2020 med sit satiriske onemanshow #SKARP. Som showets titel indikerer, stiller Andreas Bo skarpt på holdningskulturen og guider publikum til, hvordan man navigerer i en verden, hvor der hver dag skal træffes et hav af valg.

Et skarpt show
Ved at holde sine fortællinger korte, lever Andreas op til showets navn og stiller skarpt på de sjove pointer, og dermed formår han samtidig at komme rundt om rigtigt mange emner, skriver Scenekanten, der giver Andreas Bo fem flotte stjerner.

Andreas Bo stiller skarpt, skærer igennem og guider publikum til, hvornår man bør have en holdning til noget, samt hvornår man bare bør være ligeglad. Den erfarne komiker er efterhånden ved at være godt træt af, at han hver dag bliver konfronteret med et hav af valg og beslutninger, der skal træffes. En følelse som de fleste formentligt kan nikke genkende til.

Underholdning for hele familien
Andreas Bo savner den brede underholdning, og han gør derfor en dyd ud af at lave underholdning, der appellerer til hele familien.

- Det er pisseirriterende, at børn sidder og griner på Youtube, imens deres forældre ser et eller andet åndssvagt danseprogram på TV2, og de gamle sidder og ser TV2 Charlie inde i det næste rum. Det er ærgerligt, at vi har så få fælles referencer indenfor komik. Det har været en dyd for mig i mange år: Jeg kan ikke lide det, hvis mit show henvender sig til for eksempel aldersgruppen 25-35 år og ingen andre. Forældre og børn kan gå i teatret sammen og se comedy med mig. Så bliver jeg simpelthen glad. Endnu bedre, hvis de også har bedstemor med, fortæller Andreas Bo til Aarhus Update.

Budskabet er klart og vigtigt
Budskabet er klart og utroligt vigtigt. Lad os alle blive inspireret til at stille skarpt i vores liv og smide alt det, som er støj i skraldespanden. Og brænde det. Og lad os fokusere på det, der rent faktisk giver noget værdi i vores liv, skriver LoveCopenhagen, der giver showet fire stjerner.

Billetkontor: +45 9935 5566