menu

Stine Bramsen med akustisk koncert

onsdag 08. marts 2023 Den danske sangerinde Stine Bramsen gæster til efteråret Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med en intim, akustisk koncert, når hun lægger vejen forbi Europahallen 29. september på en del af sin nye akustiske turné.

Stine Bramsen er en af Danmarks mest kendte sangerinder, og i kølvandet på hendes anmelderroste album ’Blonde & Blank’ drager hun nu på en akustisk turné, der fører hende forbi Europahallen i AKKC fredag 29. september kl. 20. Med plads til kun 625 publikummer bliver det en særdeles intim oplevelse i salen, når Stine Bramsen og de tre kvindelige musikere Kajsa Vala, Emilie Espichicoque og Anja Kolyova går på scenen med The Acoustic Tour-koncerten.


Kvindeligt samarbejde
Stine Bramsen fik sit gennembrud som forsanger i bandet Alphabeat. Her var hun den eneste kvinde, og på den nye akustiske turné er det derfor et bevidst valg, at hun udelukkende tager kvindelige musikere med sig på scenen.

  • Jeg startede karrieren i et drengeband (Alphabeat), som jeg både boede, turnerede og lavede plader med. Nu har jeg lyst til at prøve at være omkring kvinder både på og bagved scenen, og se hvordan det er, og hvad det gør ved mig og musikken live, udtaler Stine Bramsen.

På The Acoustic Tour får Stine Bramsen derfor følgeskab af tre kvindelige musikere. Det bliver den gudsbenådede guitarist Kajsa Vala, der også er soloartist i sit eget navn, Emilie Espichicoque, der både er trommeslager, perkussionist, sanger og danser samt Anja Kolyova, der til dagligt spiller bas i bandet Total Hip Replacement.

Perlerække af hits bag sig
Stine Bramsen er kendt for Alphabeat-hits som 10.000 Nights of Thunder, Fascination og The Spell, solo-hits som Prototypical, The Day You Leave Me, Vi (K)vinder EM og Hvor Går Vi Hen Når Vi Går? fra Toppen af Poppen, som hun deltog i tilbage i 2015.
Den kommende akustiske turné kommer til at kredse omkring sangene fra albummet ’Blonde & Blank’, der er blevet hyldet af anmelderne, ligesom Stine Bramsens præstationer på de danske livescener har blæst anmelderne bagover med beskrivelser som stærk, perfekt, strålende, klasse, forrygende og skarp – og ikke mindst 5 stjerner til at supplere de mange flotte ord.

Billetter til Stine Bramsen – The Acoustic Tour fredag 29. september 2023 kl. 20:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetprisen 380 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566