menu

Outlandish og Micky Skeel i Drivhuset

onsdag 31. maj 2023 Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er igen klar med nye navne til deres populære koncept Drivhuset. Torsdag 4. april går Outlandish og Micky Skeel på scenen samme aften – efter den hyggelige lounge med brætspil og en god omgang fællesspisning.

AKKC er overvældet over den flotte modtagelse, deres nye koncept Drivhuset har fået blandt publikum og anmeldere.

Rosende ord fra begge sider er strømmet ind, og konceptet er blevet belønnet med 5 stjerner af både Nordjyske, APPETIZE, Migogaalborg og Aalborg.nu, efter de første to arrangementer med henholdsvis sangerinderne Oh Land og Emely og komikerne Conrad Molden og Henrik Danielsen på scenen.

Ambitionerne for Drivhuset er store og arrangementerne rækker allerede nu ind i 2024. Nu er AKKC klar med endnu flere nye navne i Drivhuset, og torsdag 4. april bliver det Outlandish og Micky Skeel, der står klar til at få dansegulvet i Europahallen i gang. 

Konceptet i Drivhuset er enkelt. Det er muligt at starte aftenen i AKKC fra kl. 16, hvor man kan slå sig ned i den hyggelige drop-in lounge i foyeren og købe en kold øl eller spille et brætspil.

Kl. 18 er der fællesspisning, og kl. 20 starter underholdningen på scenen, der kan være lige fra musik til comedy eller talks. Hvert Drivhus-arrangement koster blot 260,- inkl. gebyr og fællesspisning.   

Outlandish og Micky Skeel
Aicha, Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin’ U, Look Into My Eyes, Warrior/Worrier, og ikke mindst det nye hit Might Not Be Right.

Outlandish er garant for et godt og hit-spækket show, der får folk med og op af stolene, og med så mange hits i bagagen, bliver der virkelig noget at synge med på i Drivhuset.

Gruppen består af Waqas og Lenny samt deres fantastiske band, som de har spillet med gennem mere end 10 år, og koncerten i Drivhuset vil være en blanding af alle de store hits og ny musik. 

Micky Skeels første solo-single Kys Ham Nu hittede stort på både radio og streaming. Siden er det blevet til mere stille og personlige sange som Good Enough, Tonede Ruder og Glasbillede, og nu er han tilbage på klubben med den seneste single Tusind Stykker, der er et remake af Anne Linnets klassiker.

Nummeret har pt. 2.500 videoer på TikTok og rundede på første uge 100.000 streams. Micky Skeel har endnu en gang formået at få den unge generation med, hvilket ses på hans over 50.000 følgere på TikTok. 

Allerede efter sommerferien får AKKC’s Drivhuset blandt andet besøg af den islandske komet Daði Freyr, hitgruppen Blæst, sangerinderne Pauline og Ameli Dot og vilde Fabräk, så der er rigeligt at glæde sig til, når sommerens mange festivaler er forbi. 

Billetter til Drivhuset – Outlandish & Micky Skeel torsdag 4. april 2024 kl. 18:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 260 kr. inkl. gebyr og inkluderer lounge, fællesspisning og billet til koncerten med ståpladser. 

Billetkontor: +45 9935 5566