menu

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard springer ud i talkshow

fredag 24. februar 2023 Publikums lattermuskler kommer i træning, når to af Danmarks største showbizz-personligheder Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag 19. marts 2023 med deres nye show ”Lisbet & Ulf - på slap line igen”. Med et samarbejde i Cirkusrevyen i bagagen, springer den dynamiske duo ud i et humoristisk talkshow med anekdoter fra et helt liv sammen på de skrå brædder.

Aalborghallen får fornemt besøg søndag 19. marts kl. 16, hvor to af Danmarks største revystjerner Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard bringer deres nye talkshow ”Lisbet & Ulf – på slap line igen” til Aalborg Kongres & Kultur Center.

Publikum kan glæde sig til et hav af sjove anekdoter og legendariske revynumre fra et helt liv sammen på de skrå brædder.

Selskab af Price og Birch
Når ”Lisbet & Ulf – på slap line igen” løber af stablen, er det med selskab af James Price, der vil stå for musikken under showet. Denne rolle er langt fra uvant for Price, da han i hele 22 år stod bag musikken til Cirkusrevyen.

I sit arbejde som kapelmester i revyen bragte han smuk musik og sjove sangtekster til de skrå brædder. På scenen vil showet blive styret af talkshowvært Lukas Birch, der tidligere har lavet talkshows med Ulf Pilgaard og andre projekter såsom ”Bag om badehotellet”.

Birch er også praktiserende skuespiller og skriver tekster til revyer. Der er altså ingen tvivl om, at Price og Birch er det perfekte akkompagnement.

Langt partnerskab
Lisbet Dahl og Ulf Pilgaards professionelle partnerskab har efterhånden mange år på bagen. Siden midten af 80’erne har de været en fast del af Cirkusrevyen, hvor de har underholdt publikum med humoristiske perler, der bestemt ikke vil gå i glemmebogen.

Og hvem ved, måske byder talkshowet på et nostalgisk genbesøg med nogle velkendte klassikere? Måske kommer Dronningen forbi? Måske får vi en vise? Alt kan ske, når to af Danmarks sjoveste mennesker slippes løs på scenen!

Billetter til Lisbet & Ulf – på slap line igen søndag d. 19. marts 2023 kl. 16:00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 290-390 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566