menu

L.I.G.A genbesøger Aalborg på akustisk rejse

mandag 06. februar 2023 Europahallen får en helt intim og nærværende atmosfære til efteråret, hvor L.I.G.A atter gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med deres akustiske turné. Det sker lørdag den 28. oktober 2023, og der er akustiske genfortolkninger af duoens bagkatalog på programmet.

Den danske popduo L.I.G.A medbringer den hyggelige efterårsstemning, når de besøger AKKC lørdag 28. oktober 2023 med deres akustiske turné.

Duoen lover at bringe et unikt setup i intime rammer, hvor personlige og nærværende optrædener er noget af det, som publikum kan glæde sig til.

Bandet debuterede i 2013 og har siden etableret sig solidt i den danske musikbranche med deres funk-popmusik. L.I.G.A består af vokalist Nicky Russel og trommeslager Ihan Haydars.

Sammen leverer de rytmiske og energiske performances. Det har man senest kunnet opleve på deres nyeste single ”Prenup”, der er et samarbejde med Wafande.

Fortsætter akustisk rejse
L.I.G.A’s sange er energifyldte og dynamiske. Der bliver ikke sparet på hverken trommer eller vokaler. Alligevel har duoen valgt at udforske nyt territorie i et mere afslappet og akustisk musikalsk arrangement.

Denne akustiske rejse startede for alvor i 2022, hvor de drog på en Danmarksturné, som bød på nye fortolkninger af deres bagkatalog.

Rejsen fortsætter i 2023, hvor L.I.G.A også medbringer deres nye udgivelser, herunder singlerne ”Far” og ”Kun For At Danse”.

L.I.G.A’s akustiske koncept fra 2022 blev modtaget med ros fra blandt andre Nordjyske, der gav koncerten i AKKC fem stjerner og kaldte det for ”sjov og rørende pop i sin helt egen liga”.

Billetter til L.I.G.A i AKKC/Europahallen lørdag den 28. oktober 2023 kl. 20 sættes i salg tirsdag 7. februar kl. 10 og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er fra 280 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566