menu

Legendarisk band indtager Aalborghallen

tirsdag 07. marts 2023 Smokie er ikke blot et navn, men en helt unik lyd. Musikken er original, tidløs, og den gør Smokie til et af verdens bedst sælgende bands med en karriere, der har været aktiv siden 60’erne. Lørdag 1. april bringer de atter deres skråleværdige sange til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Smokie har solgt over 30 millioner eksemplarer af deres plader på verdensplan. Med deres karakteristiske lyd, har de etableret sig solidt i den internationale musikbranche, og har formået at forblive aktive i flere årtier. Med hits som “Living Next Door To Alice”, “Have You Ever Seen The Rain”, “If You Think You Know How To Love Me”, ” Oh Carol”, ”Mexican Girl”, ”Needles and Pins” og mange flere indtager Smokie Aalborghallen lørdag 1. april kl. 20. 

Udsolgte shows 
Smokie har spillet flere udsolgte koncerter i Aalborg gennem årenes løb. De spillede for første gang i AKKC i 1995 og senere i 1997. Dernæst skulle der gå 10 år, før de vendte tilbage til AKKC i 2018. Bandets seneste visit i 2022, hvor de optrådte for en udsolgt koncertsal, var ligeledes en stor succes. Derfor kan danske fans allerede nu begynde at glæde sig til foråret, hvor Smokie igen bringer festen til det nordjyske. 

Stærke musikere 
Når scenen indtages, er det med Pete Lincoln i front på vokal og guitar. Han har stærke musikere med sig i form af Steve Pinnell på trommer, Mick McConnell på guitar og backing vokal, Luke Bullard på bas og backing vokal samt Martin Bullard på keyboard. Inden Smokie går på scenen, kan publikum se frem til at opleve Walkers – et band, der vækker stærke minder for dem, der var unge i 70’erne. De åbner ballet med hits som “Marry Me,” “Little Kitty,” “Fire” og “Sha-la-la-la-la”. 

Late Night efter koncerten 
Festen fortsætter, når koncerten er ovre. AKKC byder nemlig indenfor til Late Night, hvor der er mulighed for at føre den gode koncertstemning videre. Der er lagt op til ægte afterparty-stemning med cocktails, DJ, fest og farver.  

Billetter til Smokie lørdag 1. april 2023 kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes via akkc.dk eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 395 kr. inkl. gebyr. 

Billetkontor: +45 9935 5566