menu

Irsk band bringer folkefesten til Aalborg

onsdag 18. januar 2023 Der bliver skruet op for den irske charme, når populære The Kilkennys bringer deres traditionelle instrumenter, ørehængende irske klassikere og høje humør til det nordjyske. Så, tag din makker i hånden og forbered jer på en aften med autentisk irsk stemning, når de fire fyre indtager Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fredag den 22. september 2023.

Dave Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Josh O'Loughlin, der tilsammen udgør The Kilkennys, er bedst kendte for deres autentiske folkemusik og inddragende shows.

Bandet, der er opkaldt efter deres irske hjemby Kilkenny, har kendt hinanden siden skolebænken og mestrer et utal af traditionelle instrumenter såsom banjo, mandolin, sækkepibe, bodhrán og mange flere.

Bandet har over 80.000 månedlige lyttere på Spotify og tre studiealbum i bagagen – herunder et nyligt udgivet livealbum – bestående af originale sange samt covers af velkendte ballader.

De har turneret i både USA og Europa, og nu er de atter parate til at bringe festen til Aalborg fredag den 22. september kl. 20 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

The Kilkennys elsker Aalborg
Det er langt fra første gang, at The Kilkennys gæster Aalborg. Deres første besøg fandt sted i 2012, og i år kan det irske band sætte flueben ved AKKC for syvende gang.

Bandets seneste visit i 2022, hvor de optrådte for en udsolgt koncertsal, var bestemt en stor succes. Derfor kan danske fans allerede nu begynde at glæde sig til efteråret, når The Kilkennys igen bringer festen til det nordjyske.

En aften i det irske tegn
Når de fire musikere indtager Europahallen, er der dømt ægte irsk folkefest. Det er ikke blot de traditionelle toner af folkemusik og klassikere såsom Galway Girl, Rocky Road To Dublin, Go Lassie Go og South Australia, der vil fylde salen.

Også duften af lækker mad vil pryde aftenen. Der kan nemlig tilkøbes en skøn efterårsmenu a la Sunday Roast, som vil blive serveret ved langborde i salen inden koncertens start. Det bliver en aften i fællesskabets tegn med både højt humør, god musik og ægte pub-stemning.

Billetter til The Kilkennys i AKKC/Europahallen fredag den 22. september 2023 kl. 20 er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er fra 260 kr. til 310 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566