menu

Hyldestshow til The King of Pop

fredag 02. juni 2023 Onsdag 28. februar bliver der gang i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med showet FOREVER – King of Pop, der er den ultimative hyldest til hitmageren Michael Jackson. Showet har solgt over 1 mio. billetter verden over og er blåstemplet af Jacksons familie.

The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller og mange, mange flere.

Listen over Michael Jacksons hits er uendelig lang, og det er ikke uden grund, at han stadig efter sin død går under betegnelsen King of Pop.

Der er lavet utallige hyldestshows og musicals om Michael Jackson, men AKKC har nu været så heldige at kunne byde publikum indenfor til FOREVER – King of Pop, der er det eneste hyldestshow i verden, som er blevet blåstemplet af tre af Jacksons familiemedlemmer.

Det flotte show kan opleves i Aalborghallen onsdag 28. februar kl. 20, hvor publikum kan forvente en aften med mange af Jacksons største hits og maksimal energi fra de mange medvirkende på scenen. 

Høj kvalitet 
Igennem Michael Jacksons 45 år lange musikkarriere, arbejdede han med diverse genrer lige fra rap og pop til rock, soul og ballader.

Showet FOREVER – King of Pop er en intens rejse gennem Michael Jacksons største hits, hvor alle følelser får frit løb.

De 21 artister på scenen består af de bedste sangere, musikere og dansere, og med en flot iscenesættelse og audiovisuelt design, giver showet nyt liv til Michael Jacksons legendariske liveoptræden og ikoniske dans. 

FOREVER – King of Pop har turneret i hele verden og solgt mere end 1 mio. billetter.

Showet er det eneste om Michael Jackson, der er blåstemplet af tre af hans familiemedlemmer.

Joseph Jackson, La Toya Jackson og Jermaine Jackson har rost det til skyerne og blandt andet udtalt, at showet er så godt, at det næsten virkede som om, at Michael Jackson var der. 

Showet FOREVER – King of Pop kan opleves i Aalborghallen onsdag 28. februar 2024 kl. 20.  
Billetsalget er i gang. Billetter koster 330-500 kr. inkl. gebyr og kan købes i AKKCs billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller her. Der et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende.  

Billetkontor: +45 9935 5566