menu

Halløj til julefrokosten

fredag 26. maj 2023 Du kan allerede nu godt begynde at forberede dig på den sjoveste julefrokost, du har haft! Det populære middagsshow Faulty Towers – The Dining Experience, der er baseret på Halløj på badehotellet, kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 24. november - 2. december, hvor de elskede karakterer Basil, Sybil og Manuel serverer en god portion kaos!

Så er det nu! Det populære interaktive middagsshow, kendt fra Londons West End, Faulty Towers – The Dining Experience kommer til AKKC på udvalgte spilledage fra 24. november - 2. december, som en helt unik måde at fejre julefrokost på.

Og ringer titlen måske en lille klokke? Så er det fordi, showet tager udgangspunkt i den populære tv-serie Halløj på badehotellet.

Som gæst til middagsshowet bliver man en del af fortællingen, når de elskede karakterer Basil, Sybil og Manuel serverer en god portion kaos – ved siden af den lækre 3-retters menu.

Der er lagt op til 2 timer med non-stop latter, når man får mulighed for at opleve Halløj på badehotellet indefra til en middag, hvor alt kan ske!

Kendt fra Londons West End
Faulty Towers – The Dining Experience er en elsket attraktion i London, hvor der er solgt over 1 mio. billetter. Nu får nordjyderne mulighed for at få oplevelsen i deres egen baghave i Aalborg Kongres & Kultur Center, som er lykkedes med at hive den store middagsoplevelse til Danmark direkte fra London.

- Vi så selv forestillingen sidste år på Fringe Festivalen i Edinburgh, og med det samme var vi enige om, at vi var nødt til at forsøge at få den til Aalborg. Sjældent har vi grint så meget! Det lykkedes heldigvis at lave en aftale med kompagniet bag forestillingen, og da vi synes, den er af så høj kvalitet, sender vi den også på turné til Skive, Randers, Vejle, Herning og Esbjerg, fortæller Kristine Ringstrøm Kock, producer i AKKC’s kulturafdeling.

Faulty Towers – The Dining Experience er blevet belønnet med 5 stjerner fra Best of Theatre, What’s on Stage og The Daily Telegraph, og bliver fremhævet som en middagsoplevelse, man aldrig vil glemme.  

Lækker 3-retters middag
Den unikke middagsoplevelse bliver nu indhyllet i den danske julefrokosttradition, hvor alle gæsterne i selskabet både vil gå hjem med en god oplevelse og fyldte maver.

Det er Restaurant AKKC by MEST, der kreerer den lækre 3-retters menu, som til forret består af en lækker jordskokkesuppe anrettet med rehydrerede jordskokker, jordskokkechips og purløgsolie.

Hovedretten byder på bryst af kylling fra Rokkedahl stegt i trøffelfars med bacon, serveret med smørdampet vinterkål med ”brændte” gulerødder og Sauce Bordelaise – og til den søde desserttand er der hvid chokolade Panna Cotta med syltede kirsebær, ristede mandler, crumble og dulce de leche.

I forbindelse med aftenforestillingerne 1. og 2. december, har AKKC udvidet oplevelsen, da en DJ vil spille festlige hits efter showet, så det er muligt at få en svingom på dansegulvet. 

Bedste britiske komedieserie nogensinde 
Faulty Towers – The Dining Experience er baseret på og er en hyldest til tv-serien Halløj på badehotellet, som havde premiere på BBC i 1975.

Serien var blandt andet skrevet af komikeren John Cleese, som også spillede hovedrollen. De tre karakterer Basil, Sybil og Manuel er blevet ikoner i tv-verdenen, og i 2019 blev Halløj på badehotellet udråbt til at være den bedste britiske komedieserie nogensinde. 

Billetter til Faulty Towers – The Dining Experience 24. november - 2. december i AKKC er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetpris fra 545,- som inkluderer middagsshowet og 3-retters menu. Der er mulighed for at tilkøbe drikkevarepakker i forbindelse med alle forestillinger.

Billetkontor: +45 9935 5566