menu

Anna og Elsa med Frozen Ice Show i Aalborg

tirsdag 17. januar 2023 Det bliver intet mindre end fortryllende, når de to søstre Anna og Elsa tager alle deres kendte venner med på Aalborg Kongres & Kultur Centers store scene 9. februar. Alle de populære sange fra Frozen 1 og 2 fremføres live på engelsk på scenen, mens innovativ sceneteknologi og en kæmpe LED-skærm simulerer, at scenen er dækket af is.

Let it go, Do you want to Build a Snowman, Love Is An Open Door, Show You og Reindeer(s) Are Better Than People. De fleste kan synge med på alle de populære sange fra animationsfilmene Frozen 1 og 2 med de to elskelige søstre Anna og Elsa i hovedrollerne.

Nu indtager søstrene og alle deres skønne venner den store scene i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 9. februar kl. 19.30 med Frozen Ice Show.

Innovations scene simulerer is
Under Frozen Ice Show vil der ikke være isnende koldt i salen, som man måske ellers kunne forestille sig. Scenen bliver nemlig udstyret med nogle særlige plader, som ved hjælp af innovativ sceneteknologi og en stor LED-skærm, simulerer is.

Det store ensemble bestående af dygtige internationale sangere og artister fra blandt andet Tyskland og Storbritannien fremfører sangene live på scenen, og publikum kan derfor forberede sig på at få gåsehud, når Elsa synger aftenens absolutte hit Let It Go, og på at grine med, når snemanden Olaf drømmer om sol og strand i sangen In Summer med en drink i hånden.

Ensemblet består tilmed også af talentfulde akrobater fra Cuba, så det bliver et imponerende sceneshow, der indtager Aalborg til februar.

Elskelige figurer for både børn og voksne
Det er de få, der efterhånden ikke genkender figurerne Anna, Else, Olaf, Sven og Kristoffer. Både børn og voksne forelskede sig straks i den fortryllende historie og smukke musik, da den første Frozen-animationsfilm udkom i 2013.

I 2019 kom opfølgeren, Frozen 2, og begejstringen blev bestemt ikke mindre. Karaktererne og sangene fra filmene er for alvor kommet ind under huden på seerne, og publikum verden over elsker forskellige live-oplevelser med Frozen. Nu er muligheden der i Aalborg, når Frozen Ice Show lægger vejen forbi AKKC på deres turné.

Billetter til Frozen Ice Show torsdag 9. februar 2023 kl. 19:30 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 535-590 kr. inkl. gebyr. Forestillingen er arrangeret af PH Show og foregår på engelsk.

Billetkontor: +45 9935 5566