menu

Anmelderrost forestilling i børnehøjde

fredag 03. februar 2023 Nu er der ikke længe til, at Aalborghallen forvandles til den berygtede Sherwoodskov, når Folketeatrets Robin Hood og hans slæng indtager Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med mod, bue og pil. Det sker torsdag 9. marts 2023, og der er plads til alle familiens medlemmer.

Tag hele familien med til en underholdende eftermiddag, når Folketeatret fremfører deres moderne fortolkning af den klassiske fortælling Robin Hood – Eventyr i Sherwood.

Torsdag 9. marts kl. 17 bliver scenen i Aalborghallen forvandlet til en eventyrlig tidslomme, hvor tematikker som mod, uretfærdighed, venskab og kærlighed er på programmet.

Publikum kan glæde sig til at opleve et teaterstykke, der allerede har vundet popularitet blandt mange anmeldere. Inden turnéen blev afbrudt af Covid-19 tilbage i 2020 fik teaterstykket 5-stjernede anmeldelser fra medier som Jyllands-Posten, Scenekanten og Ungt Teaterblod.

Folketeatret er nu redet videre på bølgen, hvor de igen finder vej til landets scener.

Ingen sultne børn eller pressede forældre
Forestillingen i AKKC har showstart kl. 17, og for mange børnefamilier kommer det i karambolage med deres sædvanlige spisetid. Derfor disker Restaurant AKKC by Mest op med både børnevenlig mad og drikke, som kan købes og nydes inden forestillingen og i pausen.

Så der er lagt op til en hyggelig aften for både store og små.

Gammel fortælling - moderne tidsånd
Når Folketeatrets fortolkning af Robin Hood indtager Aalborghallen, er det næppe en talende ræv, der pryder scenen.

Den gamle fortælling er blevet aktualiseret med sjove replikker, artistiske kostumer, fascinerende scenografi og stærke karakterer, der både er modige, kærlige og uperfekte.

Derfor kan de voksne se frem til en aften med nostalgiske tilbageblik, mens børnene kan få nye forbilleder og lære om venskab, social ulighed og meget mere undervejs.

En jokende og flirtende Robin Hood bliver spillet af Christopher Læssø, mens den standhaftige og seje Lady Marian bliver spillet af Emilie Rasmussen.

De bliver selvfølgelig ledsaget af velkendte karakterer som Lille John, Broder Tuck og sheriffen fra Nottingham.

Billetter til Robin Hood – Eventyr i Sherwood torsdag d. 9. marts 2023 kl. 17:00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetprisen er 210-290 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566