menu

Aalborg vil ha’ endnu mere standup

torsdag 12. januar 2023 Nikolaj Stokholm, Specialklassen og Anders Matthesen. Publikum i Aalborg kan ikke få nok af standup, og Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) føjer det ene ekstrashow på plakaten efter det andet. Nu kommer der også endnu en omgang ’Jokes – fra en hvid straight mand’ med Anders Matthesen torsdag 8. juni i Aalborghallen.

Standup storhitter i Aalborg lige nu. I AKKC ser de en tydelig tendens til, at publikum higer efter at grine – måske ekstra meget i denne krisetid, og der er stor efterspørgsel på billetter til standup.

Efter offentliggørelsen af showet ’Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’ har AKKC føjet det ene ekstrashow til programmet efter det andet, og således er der lige nu 7 shows i vente i foråret, hvor Nikolaj Stokholm lægger vejen forbi Aalborghallen.

Det samme gælder Specialklassen, som var forbi AKKC i efteråret med showet ’Intet aftalt’, og tilmed snupper to omgange mere i Europahallen i foråret.

Og så er der Anders Matthesen, som lagde både publikum og anmeldere ned med to udsolgte omgange af ’Jokes – fra en hvid straight mand’ i AKKC i efteråret.

Med tilføjelsen af ekstrashowet torsdag 8. juni kl. 18.30, bliver det 5. gang, han gæster Aalborghallen med sit nye show (indtil videre).

’Jokes – fra en hvid straight mand’ er blevet belønnet af anmelderne med både 5 og 6 stjerner, og Matthesen tager i showet udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over.

Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes og masser af jokes.

Billetter til Anders Matthesen torsdag 8. juni 2023 kl. 18:30 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 275-375 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566