menu

Uundgåelige Ellinor leverer alternativ pop

mandag 14. februar 2022 Hendes singler ”Disarray” og ”Mislead” har været i tung rotation på de danske radiokanaler. ”Disarray” blev endda udråbt til Ugens Uundgåelige på P3. Nu er Julie Ellinor klar med ny musik. Hun drager på tour i foråret og rammer Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 14. maj med lokalt åbningsnavn.

Den danske sanger, sangskriver og guitarist Julie Ellinor udfolder sit musikalske univers og udgiver sin anden EP i slutningen af februar. Udgivelsen sker i forbindelse med, at Ellinor og hendes band drager på sin første headliner tour i foråret 2022.

Som åbningsnavn går lokale SZOA på scenen, når Ellinor giver koncert i AKKC. SZOA skaber catchy popsange i et elektronisk lydunivers.

Kommet for at blive
Den fremadstormende sangerinde har med sin karismatiske stemme markeret sig i dansk musik. P3, P4 og P6 har kastet deres kærlighed over den kvindelige artist, hvis sange har nerve og ærlighed, der fanger lytternes opmærksomhed. Julie Ellinor er kommet for at blive. Hun leverer alternativ pop med upolerede kanter.

Fængende popmelodier
Sangerinden har øre for de fængende popmelodier. Med sine støvede synthesizers, luftige guitarflader og sårbare vokal skaber Julie Ellinor et lydbillede, der er svært at slippe.

Den uundgåelige musiker bevæger sig imellem det storladne og det skrøbelige i et organiske lydunivers af personlige fortællinger.

Billetter til Julie Ellinor og SZOA d. 14. maj kl. 20 i AKKC/Det Lille Teater er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 150 kr. inkl. gebyr.

Foto: Anna Kabana

Billetkontor: +45 9935 5566