menu

Udsolgt Derulo-koncert med support og Late Night

onsdag 22. juni 2022 Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) kan nu melde fredagens koncert med Jason Derulo udsolgt. Samtidig kan de løfte sløret for den danske sanger Lasse Skriver som support til Derulo-koncerten, der rundes af med AKKC’s populære Late Night afterparty-koncept.

Det er stort, når en international stjerne som Jason Derulo lægger vejen forbi Aalborg, ovenikøbet som det eneste sted i Danmark. Det er danskerne og i særdeleshed nordjyderne enige i. Derfor kan AKKC nu melde udsolgt til koncerten i Aalborghallen på fredag 24. juni kl. 20.

3100 publikummer fra hele landet kan nu glæde sig til en fest uden lige, hvor de kan skråle med på Derulo-hits som In My Head, Want to Want me, Wiggle, Whatcha Say, Ridin’ Solo – og hvem ved, måske bliver der kæmpe fællesdans til TikTok-hittet Savage Love.

Lasse Skriver varmer op
Det bliver den danske sanger Lasse Skriver, der går på scenen som support kl. 20. Lasse Skriver blev et kendt ansigt gennem sin deltagelse i årets version af X Factor.

Fra december og i 2023 kan Lasse Skriver opleves i hele landet, og support-koncerten for Jason Derulo bliver derfor en unik mulighed for at opleve det populære stjerneskud live allerede nu.

Lasse Skriver er kendt for sine egne hits Like It og Looking for Love, og især coverversionen af George Ezras kæmpehit Budapest har fået hans følgerskare på Instagram og TikTok til at eksplodere.

Festen stopper ikke efter koncerten
Koncerten med Jason Derulo bliver efterfulgt af AKKC og Restaurant AKKC by MEST’s populære afterparty-koncept Late Night, hvor festen fra koncerten føres videre ud i nattetimerne med lækre cocktails i baren, DJ og et fyldt dansegulv.

Late Night er på kort tid blevet en stor succes, og flere hundrede publikummer har ved de tidligere Late Night parties valgt at fortsætte festen i AKKC.

Late Night er med gratis entré for både Jason Derulo koncertgæsterne og gæster udefra.

Broarbejde påvirker trafikken
Koncerttrafikken til og fra AKKC fredag aften bliver påvirket af broarbejde på Vesterbro.

Koncertgæster i bil bør derfor beregne ekstra transporttid i forbindelse med både ankomst og afrejse. Vesterbro afspærres helt ved broarbejdet fra kl. 19.

Herefter skal alle bilister køre til/fra AKKC via Vesterbro fra krydset ved Østre Allé/Hobrovej/Kong Christians Allé.

Billetkontor: +45 9935 5566