menu

Stokkefar klar med ekstra show

mandag 17. oktober 2022 Billetterne til den første omgang af Stokkefars nye show er blevet revet væk, men der er ingen grund til bekymring! Han besøger nemlig Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) igen lørdag 3. juni med showet Jeg er stadig Nikolaj Stokholm. Så de uheldige, som ikke nåede at sikre sig billet til første omgang, har nu endnu en chance.

Hele Danmarks Stokkepikkefar er i starten af 2023 aktuel med showet Jeg er stadig Nikolaj Stokholm. Billetterne til de første shows er blevet revet væk, og tre ud af fire shows er allerede udsolgt.

Heldigvis er der ingen grund til bekymring for dem, som ikke fik sikret sig en billet til en af de første shows. Han kommer nemlig tilbage med et ekstra show lørdag 3. juni, hvor han indtager Aalborghallen i AKKC. Publikum kan godt glæde sig til en hysterisk grineren aften, hvor de kommer til at græde af grin.

Til Jeg er stadig Nikolaj Stokholm stiller Stokkefar sig selv spørgsmålet ”Hvad er det så, jeg gerne vil være?”. Han tager publikum med i de store og små tanker om, hvad livet kan bringe, hvis vi kigger lidt fremad. Det eneste problem er bare, at Nikolaj Stokholm ser utrolig dårligt, så det er ikke langt, han kan se.

Danmarks comedy darling
Nikolaj Stokholm er en yderst populær herre. Han har både vundet prisen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla og solgt over 110.000 billetter til sit show Turen går til Nikolaj Stokholm, så man må sige, at han i den grad har cementeret sig som en af tidens mest populære komikere.

Det nye comedyshow er nummer tre i rækken, og det er det hidtil sjoveste, hvilket ikke siger så lidt. Det nye show sætter desuden punktummet for trilogien af shows, som rummer fortællingen om den folkekære, elskede og prisvindende komiker (ja man skulle tro, at han selv har skrevet det her).

Nikolaj Stokholm har de seneste år optrådt en hel del gange i AKKC for fulde sale, og nu kan aalborgenserne endnu en gang se frem til at opleve ham til en top grineren aften – med lattergaranti.

Billetter til Jeg er stadig Nikolaj Stokholm lørdag d. 3. juni 2023 kl. 19:00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 255-345 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566