menu

Stjernestunder med Helge Engelbrecht

fredag 28. januar 2022 Spillemand, sanger og sangskriver Helge Engelbrecht runder et skarpt hjørne til december 2022. Her kan han nemlig både fejre 70-års fødselsdag og 50-års jubilæum i musikbranchen. Og det skal selvfølgelig ikke gå stille af sig! Derfor indtager han og hele det store sommersangsorkester Neighbours & Friends Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 2. december 2022 med koncerten Stjernestunder.

Stjernestunder bliver som koncert det mest ambitiøse til dato fra hele holdet i Mariehaven. Og helt i tråd med de gældende toner i Mariehaven bliver det et stort, flot, varieret koncertprogram, hvor der både vil være noget for øje, øre, sjæl og sind, når Mariehaven byttes ud med scenen i AKKC.

En koncert du sent vil glemme
- Jo, det skal selvfølgelig da markeres! Musikken er jo vores kæreste eje, som vi gerne vil dele med alle. Og da det handler om hele to mærkedage på én gang, ja så udvider vi orkesteret til lejligheden og vil love publikum en koncert, som de aldrig glemmer, fortæller Helge Engelbrecht.

Folkekært og udvidet orkester
Neighbours & Friends har gennem årene etableret deres base på Mariehaven i Ansager, hvor et trofast publikum fra nær og fjern strømmer til de populære koncerter "Sommersang i Mariehaven", som også kan opleves på forskellige tv-kanaler hjemme i stuerne.

Nu drager det folkekære orkester dog atter ud i landet, denne gang i udvidet form, for at møde publikum rundt omkring i landet med deres nye turné.

Glædeligt genhør og god energi
Publikum kan se frem til et glædeligt genhør med de velkendte sange. Der er som altid lagt op til en humørfyldt og levende koncert med god energi.

Og det bliver både med nyere sange og de gamle kendte hits, når bandet sætter takter og toner i AKKC.

Billetter til Stjernestunder 2. december 2022 kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15, på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 390 kr. - 480 kr. inklusive gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566