menu

Smokie gentager succesen

mandag 11. april 2022 Der var fest i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), da Smokie lørdag 9. april spillede for fylde drøn for en udsolgt sal. Der er ingen tvivl. Smokie er stadig on fire! Til koncerten kunne det legendariske band glæde deres fans med, at de kommer tilbage til AKKC 1. april 2023. Det bliver fællessang på den fede måde.

Det verdenskendte band fyrede op for deres allerstørste hits. Living Next Door To Alice, Have You Ever Seen The Rain og mange flere. Det var en festlig aften fuld af drøngod syng-med-musik. Publikum var vilde med Smokie, og Smokie vilde med publikum. Nu kommer det verdenskendte band tilbage til Aalborg, når de for femte gang fylder AKKC med deres pop-rockede lyd.

Altid udsolgt i Aalborg
Gang på gang kan der meldes udsolgt til Smokie-koncerter i Aalborg. Smokie har besøgt byen flere gange. De spillede for første gang i AKKC i 1995, derefter i 1997 og så gik der næsten 10 år, inden de vendte tilbage til AKKC i 2018. Til den udsolgte koncert i lørdags kom de igen med stor succes. Nordjyderne kan ikke få nok af Smokie, men de skal heldigvis ikke vente længe på at skråle med på bandets mange års hits.

Rock n’ roll-eliten
Smokie er ikke kun et navn, men en hel unik lyd. Den er original, tidløs og den gør Smokie til et af verdens bedst sælgende bands med en karriere kun få kan gøre bedre. Over 30 mio. solgte eksemplarer af deres plader i hele verden og 13 top-20-hits bare i 70'erne. Smokie forbliver i dag en del af rock n’ roll-eliten og udgiver stadig ny musik, der får fans hjerter i brand.

Billetter til Smokie lørdag 1. april 2023 kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 395 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566