menu

Smash-hit musicalen Jersey Boys kommer til Danmark

onsdag 20. april 2022 Beggin, Big Girls Don’t Cry og December 1963… Oh, what a night det bliver, når den verdensomspændende musicalsucces om det globale musikfænomen Franki Valli & The Four Seasons spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 26. – 30. april 2023. Listen over megasælgende hits fra det historisk populære boyband er endeløs. Nu kan de opleves i en dansk opsætning af Jersey Boys.

En historie om succes, venskab, penge, kærlighed - og bagsiden af det hele. Fra New Jerseys slumkvarter til verdensberømmelse og The Rock and Roll Hall of Fame. Franki Valli & The Four Seasons er en af musikhistoriens allerstørste grupper, som især dominerede 60’ernes hitlister.

Jersey Boys er ikke bare et musikalsk-nostalgisk show, men også et stærkt og medrivende drama. Musicalen er det ene ørehængende kæmpehit efter det andet pakket ind i en varm, morsom og tankevækkende fortælling om succesens høje pris. Det er en utrolig men sand historie, og musikken, ja, den taler for sig selv.

Musikken lever for evigt
De havde looket, attituden – og en lyd som ingen andre. Født i New Jersey, men erobrede hele verden. De kunne være endt i ungdomsfængsel, men i stedet begynder de at skrive deres egen musik.

De brager igennem og alt omkring dem går amok. Inden de er fyldt 30 år, har de solgt over 175 mio. album over hele verden. De nyder succesen, pengene og opmærksomheden – ikke mindst fra kvinderne. Men så begynder nedturene. Interne stridigheder, personlig tragedie og gammel mafia-gæld.

Det bliver begyndelsen til enden. Men musikken lever for evigt!

Branchens allerbedste
Den danske opsætning af Jersey Boys realiseret af nogle af branchens allerbedste kreative kræfter bag kulisserne. Thomas Agerholm står i spidsen for produktionen. Han er de senere års mest succesfulde danske musicalinstruktør og er manden bag kæmpesucceser som Shu-Bi-Dua – The Musical, Seebach, Disneys Klokkeren fra Notre Dame, Bodyguard – The Musical og Atlantis.

Scenografi og kostumer står den prisbelønnede Benjamin La Cour for, og koreografien er lagt i hænderne på Kim Ace Nielsen, som er aktuel i Shu-Bi-Dua – The Musical, der spiller i AKKC 27. april – 1. maj.

Billetter til Jersey Boys 26.-30. april 2023 i AKKC/Aalborghallen sættes i salg fredag 22. april kl. 10 og købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er fra 375 kr. til 525 kr. inkl. gebyr. Hot Ticket-pakke: 825 kr. inkl. gebyr. Early Bird får 20% på alle billetkategorier til og med 28. april.

Billetkontor: +45 9935 5566